Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscop de Florii. Ce zodii plâng de Florii - lacrimi și durere

Horoscop de Florii. Două zodii plâng de Florii - lacrimi și durere. Horoscopul de weekend pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

zodii care plang de Florii

Horoscop de Florii. Două zodii plâng de Florii - lacrimi și durere. Horoscopul de weekend pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop de Florii. Ce floare ești în Zodiacul Floral și ce destin vei avea

Horoscop floral. Cele mai potrivite flori pe care le poţi oferi de Florii

Horoscop 2019. Horoscopul lunii mai. Bani și provocări pentru zodii

Horoscopul săptămânii viitoare 22-28 aprilie 2019. Leii primesc o lecție divină

Horoscop de Florii Berbec

Vei clarifica unele relaţii din viaţa ta, indiferent dacă acestea sunt din zona profesională sau personală. Pur și simplu s-au acumulat tensiuni acolo, iar acum e bine să faci un pas înapoi şi să recunoşti eventualele greşeli făcute faţă de cineva apropiat. Poate fi o zi apăsătoare pentru tine, poate că vei plânge, poate că lacrimile vor curge de durere, dar în fond, este una benefică pentru tine, prin schimbările care se pot produce în interiorul tău. Însă, pentru asta e nevoie să fii atent la reacţiile celor din jur şi la felul în care te percep.

Horoscop de Florii Taur

Ești copleşit de volumul de muncă pe care îl ai de efectuat în viitor sau te simți blocat de amânări, promisuni deșarte. Dozează-ți energia pentru a face faţă cu bine tuturor provocărilor care apar. Este momentul optim să-ţi asumi greşelile, fie ele față de familie, colegi, partenerul de viață. Starea fizică nu tocmai grozavă, doreşte parcă să-ţi atragă atenţia că e timpul să ai mai multă grijă de tine.

Horoscop de Florii Gemeni

Se mai accentuează nişte tensiuni existente în relaţia sentimentală sau în relaţia cu o altă persoană dragă. Nemulţumirile tale se referă la atenţia insuficientă pe care o primeşti de la aceasta, așteptările pe care le-ai avut și care pare că nu se vor concretiza prea curând. Poate că problema este la tine și poate că ar trebui să mai renunți la nevoia de posesivitate şi control asupra celuluilalt. Dă-i libertate și observă cum lucrurile se pot schimba în bine.

Horoscop de Florii Rac

Zona sufletului şi zona carierei sunt puternic aspectate în această zi și este posibil ca de acum încolo să ai curajul necesar pentru a iniţia unele schimbări cu impact important asupra rolului şi statutului tau social. Poţi conştientiza mult mai uşor ce-ţi place să faci, care este drumul care te reprezintă cel mai bine, dar şi care sunt inhibiţiile care te-au oprit până acum. Îți vei depăși fricile și te vei simți eliberat de tot și de toate.

Horoscop de Florii Leu

S-ar putea ca ziua să fie destul de agitată la nivel de comunicare. Poate că ai multe mesaje de transmis, ajung multe informaţii la tine, poate că vei face o călătorie mai îndepărtată pentru a avea acces la informații pe care nu le-ai mai avut până acum. Vor exista și uşoare tensiuni în relaţiile cu cei din jur, care nu par să conştientizeze că ai nevoie să faci anumite schimbări în viața ta și nu acceptă că trebuie să stea o perioadă fără tine.

Horoscop de Florii Fecioară

O zi revelatoare pentru tine, una în care renunți să te mai gândești la aspectul finaciar. Acum poţi vedea foarte clar ce calităţi poţi exploata la tine, ce talente ai şi pe ce te poţi baza în continuare pentru a ieşi dintr-un impas, dar şi pentru a atrage abundenţa în viaţa ta, indiferent de domeniul vizat. Ai încredere în tine și în aptitudinile tale, și vei vedea că restul vine de la sine. Certuri în dragoste, lacrimi.

Horoscop de Florii Balanță

Nevoia de socializare este foarte intensă ca oricând! Ții cu tot dinadinsul să știi cum te percep ceilalți și să le dai semnale pozitive despre tine. Nu crezi, totuși ai pus mult prea mare preţ pe părerile altora, că destul timp ţi-a fost teamă să nu dezamăgeşti sau să nu fii judecat?! Contează mai mult părerea ta și a celui de lângă tine, decât a oamenilor care vin și trec prin viața ta, fără a lăsa urme!

Horoscop de Florii Scorpion

Este momentul să faci schimbări fundamentale în ce priveşte atitudinea ta, modul de lucru sau de comunicare. Îți vei da un răgaz de a privi totul de mergine, detaşat, ca un simplu spectator. te vei relaxa și vei medita profund la subiecte de viață mai profunde decât nimicurile care ți-au tocat nervii până acum.

Horoscop de Florii Săgetător

Poţi primi veşti bune cu privire la un contract pe care îl aştepţi demult. Cu alte cuvinte, este o zi frumoasă, care iţi poate aduce evenimente fericite. Evită extravaganţele și profită de ziua senină alături de cei dragi. Astfel îți vei încărca bateriile pentru o nouă săptămână. Planuri de viitor alături de partener.

Horoscop de Florii Capricorn

Schimbarea atitudinii faţă de persoanele cu care lucrezi, mai ales faţă de şefi persistă și în această zi. Deții controlul asupra vieții tale și nu mai accepți sfaturi de la alții, care de altfel, s-au dovedit de multe ori că au fost răuvoitori. Ai curajul să duci aceste schimbări până la capăt, chiar dacă nu ai nicio garanţie că va fi bine. Dacă nu riști, nu câștigi! Bazează-te însă pe intuiție.

Horoscop de Florii Vărsător

Ziua de Florii te găsește mai în vervă ca oricând. Vrei să faci multe lucruri, ești agitat și poți comite erori. Vorbele spuse fără să vrei îi pot răni pe cei din jur. Chiar dacă ai dreptate, pe alocuri, nu forţa lucrurile și nu da cu pumnul în masă! Ai răbdare. Atenție la deplasările cu mașina și la alimnetație. Ești predispus la excese dăunătoare.

Horoscop de Florii Pești

Poate că este singura zi în care nu te mai gândești la bani, afaceri, datorii. Și pentru că ieși din acest cerc vicios al propriei gândiri, vei vedea cum lucrurile bune vin în viața ta. O persoană va veni în mod neașteptat și va conta în viața ta! Poate fi sufletul tău pereche!

sursa foto: Spynews.ro

Recomandari