Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Horoscop de Paște 2019. Ce zodii au un Paște Fericit!

Horoscop de Paște 2019. Ce zodii vor avea parte de un Paște Fericit și care sunt cele care nu se pot detașa de probleme cotidiene și de gânduri negre pentru a se bucura pe deplin de semnifcația acestei zile. 

Zodii care au un Paste Fericit

Horoscop de Paște 2019. Ce zodii au un Paște Fericit și care sunt cele care nu se pot detașa de probleme cotidiene și de gânduri negre pentru a se bucura pe deplin de semnifcația acestei sărbători.

Horoscop de weekend. Vezi horoscopul de Paște pentru fiecare zodie

Horoscop de Paște 2019 - Berbec

Accentul zilei cade pe schimbare, una grea, dar necesară, de aceea ziua de ziua de Paște poate avea o încărcătură aparte, nu tocmai în sensul bun. Trebuie să te înarmezi cu răbdare și să dai Cezarului ce-i al Cezarului, fie că ți-e foarte greu. Așadar poate fi vorba despre o persoană dragă care simți că trebuie să renunți sau să deschizi porți către necunoscut, plecând peste hotare și lăsând în urmă familie și prieteni dragi. De altfel, întreaga temă de săptămâna aceasta a Berbecilor a fost ”schimbarea”.

Horoscop de Paște 2019 - Taur

Taurii vor avea parte de un Paște Fericit și liniștit, deoarece pare că au ajuns la o stare superioară a conștiinței sau la un nou nivel spiritual. Mult timp au experimentat faza distructivă, dar acum au spus: punct, și de la capăt. Intuiția Taurilor îi face să vadă dincolo de ceea ce e lumesc, logic sau analitic așa că ar fi bine să-și urmeze instictele și să aibă încredere că ele îi vor ghida către Bine.

Horoscop de Paște 2019 - Gemeni

Gemenii pot avea senzația că sunt blocați, că nimic nu merge așa cu și-ar dori sau că sunt în până de idei. Astrele vă recomandă ca în această zi să observați ce se întâmplă, mai ales în acele domenii din viață ta în care vi se pare că experimentați un blocaj. Claritatea nu va întârzia să apăra, și o nouă abordare vi se va dezvălui. Acum puteți alege să dedicați mai mult timp activităților creative și să vă mutați atenția de la așa zisele probleme. Momente fericite alături de cei dragi.

Horoscop de Paște 2019 - Rac

Chiar dacă toată săptămâna te-a scos din starea de amorțeală care te-a acaparat, finalul ei te va prinde tot în miscare. Este o atitudine cât se poate de benefică, deoerece, dacă te așezi și te liniștești e posibil sa experimentezi un sentiment de “blocaj” sau o nemulțumire legată de alegerile pe care le-ai făcut până acum. Poate părea ilogic, dar simțul aventurii pe care îl ai acum îți va deschide căi nebănuite o viață fericită.

Horoscop de Paște 2019 - Leu

Leii au parte de un Paște încărcat de iubire. Se poate clădi sau reclădi o poveste de dragoste așa cum numai în romane ți-e dat să întâlnești. Și uite cum, în fiecare întrebare pe care o ai, se găsește și adevărul esențial care te va duce la descoperirea rapunsului mult căutat despre dragostea adevătrată sau fericire. Renunță la a mai caută în altă parte și bucură-te de ce ai găsit.

Horoscop de Paște 2019 - Fecioară

Cu toate că îți poate părea ușor la prima vedere, nu este cazul să lași responsabilitatea vieții tale în mâinile celorlalți. A-i lasă pe alții să aleagă pentru tine, nu face că lucrurile să fie mai facile. Chiar dacă ți-e frică să te confrunți cu consecințele alagerilor tale, nu face compromisuri – deoarece te vor duce la eșec. Fii complet onest cu tine în legătură cu motivele care se află în spatele opțiunilor tale! E posibil să vezi necesitatea de a schimbă anumite lucruri și începe să ai mai multă încredere în ceea ce simți.

Horoscop de Paște 2019 - Balanță

Este posibil să pui prea multă presiune în a obține un anumit rezultat, în loc să te bucuri de experiență în sine! Fă un pas în spate, mută-ți atenția de la situația care nu îți da pace și centrează-te pe a fi recunoscător pentru toate schimbările minunate apărute în viața ta în ultima perioadă, altfel, nemulțumitului i se ia darul. A doua parte a zilei aduce chef de distracții, aventuri și relații amoroase.

Horoscop de Paște 2019 - Scorpion

Nici în ziua de Paști nu scapi de sentimentul de nesiguranță, care te-a acapar toată săptămâna. Te gândești neîncetat la schimbările care te așteaptă în domeniul carierei, oportunitățile care ți s-au ivit și la care nu crezi că poți face față. Nu lăsa deprimarea să te cuprindă, pentru a nu strica rostul acestei zile speciale. Cei dragi au nevoie ca tu să fii acolo pentru ei.

Horoscop de Paște 2019 - Săgetător

În sfârșit intențiile tale și-au atins ținta și încep să căpăte contur și în lumea materială. Fii recunoscător pentru toate acestea și pentru cei care te-au ajutat și fii stăpân pe viața pe care ți-o dorești, trăiește în mod deliberat, cu detașare și claritate. Unii nativi ar putea descoperi că-și vor extinde familia în viitorul apropiat, iar alții ar putea reaprinde flacăra în cuplu. Se anunță deci vești bune pe acest plan al vieții.

Horoscop de Paște 2019 - Capricorn

Gata cu problemele și cu oamenii care îți aduc probleme. E timpul potrivit pentru a pune capăt acelor situații/parteneriate care nu-ți mai folosesc. Poate că ai nevoie să renunți la o promisiune sau să schimbi direcția pentru că te-ai înhămat la mai mult decât poți duce. Poate că nu vei avea un Paște foarte liniștit, poate că încă îți vei mai face nervi, dar măcar renunță la frică și la a mai trăi cu sabia deasupra capului. Schimbarea de atitudine îți va aduce noroc.

Horoscop de Paște 2019 - Vărsător

E momentul propice să preiei conducerea într-o relație intimă sau un parteneriat. Vocea ta e indicat a se face auzită, cu putere, deoarece ai multe lucruri cu adevărat importante de spus. Asumă-ți curajul de a afirmă ce îți place, ce îți dorești și renunță la a aștepta că celălalt să rezolve problemele pe care tu le vezi. Nimeni altcineva nu poate face asta în locul tău. Paștele te va găsi, ca de obicei, alături d eceri dragi ție!

Horoscop de Paște 2019 - Pești

Dorințele își găsesc în sfârșit răspuns și lucrurile încep să se așeze în cea mai bună formă, pentru tine. Provocările curente trec pe planul doi, în această zi, lăsându-te să te bucuri de viață și de momentele alături de cei dragi, fără grija zilei de mâine. Ai acces la noi oportunități și perspective interesante ți se aștern la picioare, fără a mai face compromisuri. Atenție la drumurile lungi, există pericol de accidente.

Recomandari