Live acum
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Horoscop detaliat pentru februarie 2020! O zodie se căsătorește, alta trece printr-o despărțire dureroasă

Anul 2020 a început în mare forță pentru anumiți nativi, despre care astrele arată că vor avea parte de un an de excepție, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Ce anunță horoscopul lunii februarie 2020 pentru fiecare zodie în parte?

Ce anunță horoscopul lunii februarie 2020?

Astrele par că au decis să ne ofere numeroase surprize, răsturnări de situație, momente neprevăzute, câștiguri materiale sau profesionale, dar și găsirea sau pierderea unei iubite! Ce anunță horoscopul lunii februarie 2020, în funcție de zodie?

HOROSCOP LUNA FEBRUARIE 2020 PENTRU TOATE ZODIILE

Pentru Vărsător, se anunță o perioadă de intensă și fericită interacțiune socială și amoroasă, suișuri și coborâșuri în activitatea financiară, și o cufundare benefică în adâncurile lumii sale interioare.

Peștii au mai mult noroc la bani decât de obicei, își prețuiesc mai mult decât de obicei dragostea față de un partener mai nou sau mai vechi, își dinamizează relațiile de prietenie, și oscilează între plusuri și minusuri în zona lor subconștientă, arată horoscopul lunii februarie 2020.

Berbecul strălucește ca un luceafăr în plan sentimental, are de face cu transformări notabile în amiciții, și își energizează demersurile din sfera profesională.

Horoscopul lunii februarie 2020 anunță surprize uriașe

Horoscopul Taurului din februarie 2020 aduce în prim plan tendința de a preferă intimitatea sau tainele în plan amoros, metamorfozarea relațiilor sale de amiciție, și oportunități în străinătate.

Nativii din Gemeni au beneficii sporite din legăturile de prietenie, inclusiv în dragoste, sunt puși în situații atât auspicioase, cât și problematice în zona profesională, dar par să aibă de câștigat ca urmare a unor inițiative, demersuri noi în finanțe.

Cei născuți în zodia Racului se bucură de o atmosferă armonioasă, de colaborare, la serviciu, tind să iubirea mai în serios, pot primi atât vești bune, cât și proaste referitor la un demers dintr-o altă țară, și își reclădesc relațiile de parteneriat din toate dimensiunile existenței lor, anunță horoscopul lunii februarie 2020.

Leul are șansa să profite mai mult decât speră de o conexiune de peste hotare, să își dea o notă de incitare, chiar exotism, vieții sale amoroase, atâta vreme cât nu se lasă ispitit de iluzii, și dă dovadă de perseverență în muncă.

Ce anunță horoscopul lunii februarie 2020?

Conform horoscopului pentru luna februarie 2020, Fecioarei din luna februarie 2020, există posibilitatea apariției unei patimi fierbinți și unor oportunități de zile mari în dragoste, a unor avantaje însemnate în asocieri financiare cu condiția de a și le elimina pe cele păguboase.

Balanța trebuie să se încreadă mai mult decât altădată în partenerii săi din toate aspectele traiului lor, să își perfecționeze comunicarea, relaționarea din plan profesional, să își echilibreze combativitatea de bun augur din acest domeniu cu un plus de diplomați, anunță horoscopul lunii februarie 2020.

În cazul Scorpionului, se pune accentul pe stabilitatea din viața sentimentală și cea profesională, mai cu seamă prin ajustarea comunicării cu persoana iubită și cu colegii, și pe o relaționare avantajoasă în sfera socială.

Potrivit horoscopului Sagetatorului din luna februarie 2020, dragostea îl favorizează în numeroase împrejurări nesteptate, ieșite din comun, își consolidează relația cu rudele, chiar dacă trebuie să se confrunte cu niște probleme din acest punct de vedere, și are ocazia să-și extindă o afacere, să-și majoreze câștigurile dintr-o investiție mai nouă ori mai veche.

Capricornul își sensibilizează conexiunea cu partenerul de viață, dă întâietate loialității, sincerității din aceasta, își reformulează, revede întreprinderile financiare, se remarcă printr-un rol principal jucat pe scena lumii.

Sursa: diane.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro