Antena Căutare

Horoscop dragoste, iulie 2020. Căror zodii le merge din plin, în luna lui Cuptor

Horoscop dragoste, iulie 2020. Află ce îți rezervă astrele, pe plan amoros, în luna iulie. Certuri, conflicte mai vechi ar putea despărți multe cupluri. Pentru câteva zodii norocoase, luna lui cuptor ar putea aduce o cerere în căsătorie!

Horoscop dragoste, iulie 2020. Căror zodii le merge din plin, în luna lui Cuptor
Horoscop dragoste, iulie 2020. Căror zodii le merge din plin, în luna lui Cuptor | Profimedia

Horoscop dragoste, iulie 2020 - zodia BERBEC

Berbecii sunt gata, din nou, pentru iubire! Fie că este vorba despre noi cuceriri sau o reaprindere a flăcării pasiunii cu partenerul, luna iulie le va aduce „fluturași în stomac”.

Viața sentimentala a Berbecilor este favorizată. Te poți bucura de întâlniri de neuitat, care îți mângâie sufletul și te ajută să înțelegi puterea tămăduitoare a iubirii.

Horoscop dragoste, iulie 2020 - zodia TAUR

Este perioada cea mai potrivită pentru a vorbi de la suflet la suflet cu persoana iubită, pentru a spune ce te deranjează în cuplu, dar și pentru a asculta ceea ce are de spus perechea de viață. În cuplurile frământate de probleme, se poate restabili calea dialogului empatic, încărcat de emoție.

Mare atenție! Mulți nativi ar putea fi tentați de relații secrete sau de aventuri amoroase cu persoane din trecut.

Horoscop dragoste, iulie 2020 - zodia GEMENI

Gemenii sunt cu gândul la următorul mare pas în relație. Este posibil ca perechea de viață să treacă printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional, poate și financiar. Din această cauză, Gemenii care se gândesc să se despartă ori să divorțeze, ar putea să se simtă blocați.

Horoscop dragoste, iulie 2020 - zodia RAC

Racii vor trece prin momente de cumpănă în luna iulie. Va fi cel mai important test al relațiilor în care sunt implicați. doar cele trainice vor supraviețui, iar partenerii se vor apropia și mai mult.

Relațiile nefuncționale, însă, pot ajunge într-un punct critic și nu este exclus să se discute răspicat despre despărțire sau divorț, ori despre o reconfigurare radicală a vieții în doi.

Horoscop dragoste, iulie 2020 - zodia LEU

Ești într-o dispoziție prietenoasă, deschisă și simți nevoia să comunici, să ieși din casă, să te întâlnești cu amicii, să te distrezi. Dacă ești celibatar, ai toate șansele să întâlnești pe cineva.

Spre sfârșitul lunii, în cuplurile mai vechi ar putea să apară discuții sincere și încărcate de semnificații. Perechea ta este hotărâtă să clarifice anumite aspecte din trecut, pentru a înțelege dacă viitorul sună bine pentru relația voastră sau nu.

Horoscop dragoste, iulie 2020 - zodia FECIOARĂ

Relațiile amoroase ale Fecioarelor ar putea fi puse la incercare, ar putea trece prin momente de cotitură. Viitorul unor relații poate părea dintr-odată incert, sau poate că e nevoie de reconfigurarea planurilor de viitor, ceea ce afectează relația sentimentală.

Horoscop dragoste, iulie 2020 - zodia BALANȚĂ

Viața de cuplu ar putea fi tulburată de discuții aprinse, la începutul lunii iulie.

Relațiile în care nu există probleme, devin mai dinamice în această perioadă iar partenerii fac mari pași înainte către țeluri comune, urmând strategii proprii și fără să se lase influențați de așteptările părinților.

Horoscop dragoste, iulie 2020 - zodia SCORPION

După o perioadă de gândire și de răzgândire, mulți Scorpioni pot porni la împlinirea unui ideal mai vechi, de exemplu de a-și întemeia propria familie. Indiferent dacă ești căsătorit sau nu, în viața ta sentimentală poate începe un capitol nou.

Horoscop dragoste, iulie 2020 - zodia SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor trăi viața din plin, fără să se gândească la consecințele acțiunilor lor. Ține cont: pe cât de repede ți se aprind călcâiele, tot pe atât de repede se „sting”. Așadar, ai face bine să eviți promisiunile înfocate și să-ți lași loc de manevră.

Horoscop dragoste, iulie 2020 - zodia CAPRICORN

În luna iulie, nativii Capricorn trec printr-un proces de autocunoaștere și chiar redefinire a propriei persoane. Acest proces ar putea avea efecte negative asupra vieții de cuplu.

Capricornii aflați în căutarea iubirii pot avea surprize plăcute, în ultimele săptămâni ale perioadei.

Horoscop dragoste, iulie 2020 - zodia VĂRSĂTOR

Astrele le recomandă nativilor Vărsător să dedice luna iulie lămuriri unor conflicte din trecut și să se concentreze pe reorganizarea vieții de cuplu și a responsabilităților zilnice.

Ultima săptămână a lunii te găsește în armonie cu persoana iubită, iar pacea revine în familiile frământate de gâlceavă și confuzii.

Horoscop dragoste, iulie 2020 - zodia PEȘTI

În prima parte a lunii iulie, este posibil ca unii Pești să treacă prin momente de confuzie în relațiile amoroase ori amicale și să nu mai reușească - ori să nu dorească - să facă diferența între ele.

Sursa: eastrolog.ro

Horoscopul zilei de marți, 23 iunie 2020. Upss, o zodie se va frige rău de tot! Astrele anunță o zi tumultoasă... Horoscopul zilei de joi, 25 iunie 2020. Dragostea plutește în aer, cariera e pe val! Astăzi se va schimba viața unei zod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x