Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Horoscop februarie 2018 LEU. Erori care te pot costa scump! Luna DECISIVĂ pentru de Lei

O lună în care nativii terbuie să aibă mare grijă ce, cui, dar mai ales, cum comunică. Erorile de înțelegere i-ar putea costa scump.

Horoscop Februarie 2018, Leu. O lună în care nativii terbuie să aibă mare grijă ce, cui, dar mai ales, cum comunică. Erorile de înțelegere i-ar putea costa scump.

Horoscop Februarie 2018, Leu. Este nevoie de mesaje clare, deoarece interlocutorii pot să înțeleagă greșit punctul vostru de vedere. Ba mai mult, s-ar putea ivi erori care ar puea duce la destrămarea definitivă a unor relații vechi. Uitați măcar pentru o lună de vanitatea care vă caracterizează și transmiteți tot ce simțiți, fără ocolișuri, fără echivoc. Bazați-vă pe încrederea si focul interior atrag oamenii catre voi.

De asemenea, pentru Lei, Februarie aduce schimbări. Daca primiți vesti neasteptate, fiți cu bagare de seama – nu actionați pana nu adunati suficiente informatii. Persoana iubită te găsește mereu vinovată de micile conflicte care au loc între voi. Este posibil ca, într-adevăr, să fie o problemă de comunicare în relația de cuplu.

Citește horoscopul lunii FEBUARIE pentru pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Fecioară, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Recomandari