Căutare Live

Horoscop februarie 2018 LEU. Erori care te pot costa scump! Luna DECISIVĂ pentru de Lei

O lună în care nativii terbuie să aibă mare grijă ce, cui, dar mai ales, cum comunică. Erorile de înțelegere i-ar putea costa scump.

Horoscop Februarie 2018, Leu. O lună în care nativii terbuie să aibă mare grijă ce, cui, dar mai ales, cum comunică. Erorile de înțelegere i-ar putea costa scump.

Horoscop Februarie 2018, Leu. Este nevoie de mesaje clare, deoarece interlocutorii pot să înțeleagă greșit punctul vostru de vedere. Ba mai mult, s-ar putea ivi erori care ar puea duce la destrămarea definitivă a unor relații vechi. Uitați măcar pentru o lună de vanitatea care vă caracterizează și transmiteți tot ce simțiți, fără ocolișuri, fără echivoc. Bazați-vă pe încrederea si focul interior atrag oamenii catre voi.

De asemenea, pentru Lei, Februarie aduce schimbări. Daca primiți vesti neasteptate, fiți cu bagare de seama – nu actionați pana nu adunati suficiente informatii. Persoana iubită te găsește mereu vinovată de micile conflicte care au loc între voi. Este posibil ca, într-adevăr, să fie o problemă de comunicare în relația de cuplu.

Citește horoscopul lunii FEBUARIE pentru pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Fecioară, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Cum e să trăiești cu cineva din zodia Taur: uite ce obiceiuri are. Ce spui, se potrivesc?... Horoscop FEBRUARIE 2018 BALANȚĂ. Eclipsa de Soare le va aduce numai necazuri acestor nativi...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri