Căutare Live

Horoscop februarie 2018 Fecioară: TRĂDARE! O lună de lacrimi pentru Fecioare

Astrologii fac predictii sumbre pentru Fecioare. Trdare, tradare... și iar tradare!

Horoscop februarie 2018. Pentru nativii Fecioară, veștile nu sunt bune. Vor simți pe propria piele gustul amar al trădării, iar astrologii le prevăd o lună de lacrimi.

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Fecioară. Crizele de nervi cu care i-ai obisnuit pe toți în ultima vreme se accentueaza luna asta, asa ca ar fi bine sa faci ceva si sa te controlezi ca sa nu pui lumea pe fugă. Unde mai pui că ”luna dragostei” nu va fi așa cum te așteptai. Vei simți reversul medaliei, gustul amar al înșelatului. Îți vei pierde încrederea în relații și chiar în ce privește noțiunea de iubire pură. Nu cade în această capcană a dezamăgirii, ci gândește-te că... n-a fost să fie. Este mai bine acum, decât mai târziu. Nu-ti risipi banii pe lucruri inutile si nu sta toate weekendurile ingropata in facturi, proiecte diverse si treburi gospodaresti!

Citește horoscopul lunii FEBRUARIE pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Cum e să trăiești cu cineva din zodia Taur: uite ce obiceiuri are. Ce spui, se potrivesc?... Horoscop februarie 2018 SCORPION. O lună în care trebuie să vă concentrați pe carieră...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri