Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Racii intră într-o perioadă cu noroc imens la bani! O zodie reușește să vândă ceva pentru o sumă mare

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Racii intră într-o perioadă cu noroc imens la bani, iar o altă zodie reușește să vândă ceva pentru o sumă mare. 

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Racii intră într-o perioadă cu noroc imens la bani, iar o altă zodie reușește să vândă ceva pentru o sumă mare.

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Gemeni

O călătorie de afaceri cu mari șanse de reușită îi poate aștepta pe nativii Gemeni. Chiar dacă este weekend, nevoia de resurse este mult mai mare decât cea de relaxare.

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Rac

Nativii Rac atrag norocul la bani zilele acestea ca un magnet. Pot primi o recompensă la serviciu sau pot vinde pe bani frumoși un bun de care nu mai aveau nevoie.

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Leu

Nativii zodiei Leu tind să fie egoiști și să ia decizii doar în interesul propriu, ceea ce nu este deloc un lucru rău, mai ales că asta le poate aduce o sumă frumoasă în conturi.

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Fecioară

Fecioarele pot participa la un eveniment unde să își poată îmbogăți cunoștințele, dar să fie și remarcați de o persoană ce le va fi de mare ajutor.

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Balanță

Dragi Balanțe, înainte de a vă face planuri de concediu, mai bine luptați să duceți la bun sfârșit ceea ce aveți de făcut, pentru că vă așteaptă o perioadă încărcată în plan profesional.

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Scorpion

Scorpionii se mențin pe linia de plutire în ce privește cariera, nu se întrevăd urcușuri sau coborâșuri, trebuie să dea dovadă doar de puțin mai multă responsabilitate.

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Săgetător

Săgetătorii culeg roadele muncii fără încetare, așa că, această zi este numai despre răsfăț, relaxare și multă voie bună.

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Capricorn

Capricornii sunt tentați să trișeze în niște sarcini la locul de muncă, pentru a termina treaba mai repede, lucru ce le poate atrage niște priviri cârcotașe.

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Vărsător

Pentru Vărsători este o zi perfectă pentru a repara niște lucruri făcute greșit ori pe fugă la serviciu. Li se oferă o a două șansa și trebuie musai să profite de ea.

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Pești

Astrele sunt cu siguranță de partea Peștilor la capitolul bani, o veste excelentă la început de weekend și binemeritată, de altfel.

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Berbec

Berbecii pot isca mici conflicte la locul de muncă, după ce opiniile lor stârnesc ceva controverse și pun probleme în munca de echipă.

Horoscopul banilor, 8 iunie 2019. Taur

Pentru nativii Taur care au de gând să își deschidă o afacere, este o zi numai bună de făcut planul de bătaie.

Recomandari