Căutare Live

Horoscop Gemeni 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Horoscop Gemeni 2020. Află ce îți rezervă astrele în următorul an. Despre dragoste, carieră și sănătate.

Horoscop 2020 pentru zodia Gemeni

https://pixabay.com/

Alinierea planetelor din Casa VIII, legate de transformare și regenerare, va provoca schimbări în modul dumneavoastră de a putea uimi oamenii din jurul vostru. Ușile se vor deschide în fața ta. Probabil o să fii curios să investighezi probleme spirituale și ezoterice. Nu lăsați părerea negativă a anumitor persoane să vă afectează.

Horoscop Gemeni 2020 - Dragoste

Uneori ne rupem capul gândindu-ne la cea mai bună opțiune și se dovedește că o avem chiar în fața noastră. Nu mai gândiți atât de mult, fii atent la inima ta și nu la ceea ce vor spune alții, trăiește o singură dată! Planeta iubirii și a armoniei, Venus, va intra în semnul Gemenilor în primăvară, ceea ce vă va oferi un farmec irezistibil. Profită de ocazie pentru a fi fericit.

Horoscop Gemeni 2020 - Carieră

Munca în echipă, poate provoca probleme, așa că reflectă bine la pașii de urmat și nu te impacienta, este mai bine să ai o strategie planificată înainte de a lua orice decizie crucială care-ți poate afecta cariera. Profitați de ocazie pentru a economisi și investi cu maximă seriozitate.

Horoscop Gemeni 2020 - Sănătate

Moment excelent pentru a începe (sau a reporni) Taichi, Chikung sau Yoga: acestea îți vor aduce pace, bunăstare, chiar bucurie și o îmbunătățire considerabilă a posturii corpului, precum și a stării fizice generale.

Citește și: Horoscop Taur 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri