Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Horoscop Taur 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Horoscop Taur 2020. Află ce îți rezervă astrele în următorul an. Despre dragoste, carieră și sănătate.

Horoscop 2020 pentru zodia Taur

https://pixabay.com/

Nimic nu este întâmplător și totul se întâmplă pentru ceva, potrivit meteorologului și matematicianului american Edward Norton, zborul unui fluture în Est poate provoca furtună în Occident ... Și faptele vieții noastre sunt țesute în așa fel încât să nu le înțelegem întotdeauna, dar ne conduc negreșit să realizăm mai devreme sau mai târziu care este misiunea noastră sufletească. Întreabă-te: ce ai venit să-i înveți pe alții?

Horoscop Taur 2020 - Dragoste

Taurienii au reputația de a fi calmi, credincioși și de încredere, deși foarte atenți cu gelozie, dacă se simt răniți pot reacționa într-un mod profund rănit. Vorbește deschis despre cum te simți, comunicarea și iertarea vor fi cheia rezolvării problemelor tale. Și, atunci când este posibil, faceți o escapadă romantică, pentru a readuce scânteia primelor întâlniri ... Influențele lui Venus, planeta iubirii și conducătorul Taurului, vă vor ajuta să vă deschideți inima.

Horoscop Taur 2020 - Carieră

Dă-ți permisiunea să îți eliberezi numeroasele talente creative și aripile tale vor crește pentru a atinge orice obiectiv pe care ți-l stabilești. Dacă ai făcut întotdeauna același lucru, poate este timpul să faci schimbări profunde în viața ta.

Horoscop Taur 2020 - Sănătate

Aveți grijă deosebită de sistemul dumneavoastră digestiv. Urmați o dietă echilibrată, cu contribuțiile necesare de fibre, lipide, proteine, carbohidrați, vitamine, oligoelemente și minerale. Fitoterapia poate deveni un aliat minunat pentru tine: utilizarea plantelor în scopuri de vindecare s-a făcut încă din cele mai vechi timpuri. Ierbele asociate în mod tradițional cu semnul Taurului sunt cimbru, salvie și mușețel.

Citește și: Horoscop Berbec 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Recomandari