Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscop iunie 2019 - Berbec - sfârșit de etapă profesională

Horoscop iunie 2019 - Berbec - se anunță un sfârșit de etapă profesională în horoscopul lunii iunie 2019. Află pe a1.ro ce anunță astrele pentru nativii zodiei Berbec în horoscopul lunar iunie 2019.

horoscop iunie 2019

Horoscop iunie 2019 - Berbec - se anunță un sfârșit de etapă profesională în horoscopul lunii iunie 2019. Află pe a1.ro ce anunță astrele pentru nativii zodiei Berbec în horoscopul lunar iunie 2019.

Horoscop iunie 2019, Berbec. O luna importantă în care Berbecii au de văzut, clarificat și schimbat percepții în ce privește familia, căminul, moștenirea genetică dar și fizică. Este o perioadă în care se pot reactiva răni vechi, amintiri legate de mamă sau de locuri natale, ori de identitatea construită în perioadă copilăriei. Există multă melancolie și multe momente de întoarcere în trecut sau la rădăcini. Berbecii au nevoie de o fundație solidă, au nevoie de mai multă siguranță, vor să știe pe cine și ce se pot bază, iar acum pot încerca să strângă rândurile în familie.

Compasiunea, iertarea, lipsă de judecată a alegerilor celor din familie și nu numai, sunt cheile vindecării și transformării pentru Berbeci. De asemenea, informarea, curiozitatea, comunicarea deschisă sunt esențiale.

În același timp, în cazul acestor nativi, este și despre autoritate și putere, despre stătut profesional și social. Ei pot înțelege în ce măsură și în ce moduri și-au cedat puterea în față unor persoane care le-au pretins supunere și ascultare sau care pur și simplu dețineau controlul asupra lor prin faptul că de ei depinde ascensiunea și gloria lor. Așadar, acum se pot eliberă din chingile manipulatoare ale unora și altora, începând cu figură paternă care e posibil să le fi știrbit autoritatea și siguranță de sine.

Probabil că unii Berbeci vor încheia o etapă profesională, fără să stea pe gânduri. Alții vor încheia o afacere sau o vor reconfigura din rădăcini.

Citește și:

Horoscop țigănesc iunie 2019. Află ce zodie eşti şi cum îţi va fi norocul

Recomandari