Antena Căutare

Horoscop, martie 2018. Leul are parte de romantism și de realizări legate de case

Martie 2018 devine pentru leu palpitantă și plină de realizări. Are parte de romantism și victorii. Haideți să vedem ce ți-a pregătit zodia ta, pe plan sentimenatal sau profesional. 

Martie 2018 devine pentru Leu palpitantă și plină de realizări. Are parte de romantism și de victorii. Haideți să vedem ce ți-a pregătit zodia ta, pe plan sentimenatal sau profesional.

Leu, martie 2018 - Dragoste și viața în doi:

Cu Marte situat în casa dragostei și a sexualității Leului, în prima parte a lunii martie 2018 impulsul erotic este foarte puternic, iar elanul romantic este plin de înflăcărare.

Fiindcă te mână dorul de aventură și pofta de cucerire, poți să te trezești implicat(ă) într-o legătură plină de pasiune, dar nu lipsită de riscuri sau năbădăi.

Articolul continuă după reclamă

Muncă și Bani - În martie 2018 poți spera la o victorie sau o realizare, care este însoțită și de avantaje financiare, fiindcă Soarele, situat în una dintre casele banilor Leului, formează un trigon cu Marele Benefic, Jupiter. Nu este exclus să fie vorba despre o realizare legată de casă sau proprietăți, de o moștenire ori retrocedare, sau de o investiție în bunuri de patrimoniu.

Venus, stăpâna casei carierei Leului, se află împreună cu Mercur în casa a noua, indicând un interes accentuat pentru zona culturală, universitară sau legislativă, pentru călătorii cu scop profesional, eventual pentru un job sau o colaborare la distanță.

Cum stai fizic și moral

Prima parte a lunii Martie nu diferă prea mult de ultima parte a lunii februarie. Tonusul nu este prea grozav, dar ai o rezistență nativă și, dacă te menajezi, poți să o scoți la capăt cu bine.

A doua parte a lunii ar putea deveni însă critică, fiindcă Marte intră în casa bolilor Leului, unde îl întâlnește pe Saturn. Ai mare grijă, fiindcă este o combinație periculoasă! Este recomandat să te îngrijești, să urmezi cu strictețe prescripțiile medicilor și să eviți orice exces sau risc.

Sursa, eaastrolog

HOROSCOP martie 2018 CAPRICORN. Înveți să fii mai optimist și îți faci timp pentru tine, în sfârșit... Ele sunt zodiile care îți dau lumea peste cap. Fecioarele au parte, astăzi, de momente intense, în cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x