Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Horoscop mai 2018 Berbec. Cele mai bune vești din tot Zodiacul

Horoscopul lunii mai 2018 pentru zodia Berbec aduce vești foarte bune pentru acesti nativi, considerați vedetele Zodiacului. Pe scurt, în luna mai, toate îi merg ca pe roate. Pe lung, mai jos!

Horoscopul lunii mai 2018 pentru zodia Berbec aduce vești foarte bune pentru acești nativi, considerați vedetele Zodiacului. Pe scurt, în luna mai, toate îi merg ca pe roate. Pe lung, mai jos!

Chiar dacă pare că anumite câstiguri din munca proprie îți vor da bătăi de cap, în prima parte a lunii, totul se va schimba! Pe de o parte îți vin bani, însă pe de alta se duc la fel de repede cum vin. Tendința de a cheltui mai mult decât trebuie va fi la cote înalte, de aceea fii prudent. Evită investițiile, asocierile în afaceri sau împrumuturile de orice fel. Apar noutăți vizavi de câștigurile de pe urma unei activități profesionale. Fie începi o nouă colaborare, fie condițiile de muncă și de salarizare se schimbă. Oricum vei avea suficiente beneficii, astfel încât să îți continui cu mai mult elan munca. Energia vitală va fluctua mult și de aici și stările tale de spirit. Controlează-ți reacțiile și dozează-ți eforturile. În a doua parte a lunii se vor înteți călătoriile pe distanțe scurte. Acestea vor fi făcute fie în excursii, fie în vizită la rude și prieteni, fie în scop profesional. Horoscopul lunii îți recomandă să îți lărgești orizontul cunoașterii, mai ales că astrele îți favorizează schimbul de informații și asimilarea unora noi.

Citește și horoscopul lunii mai 2018 pentru zodiile: Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

sursă foto: publik.md

Recomandari