Live acum
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Horoscop mayaș luna mai 2018. Zodiile cărora li se schimbă total viaţa în perioada următoare

Incepe o perioadă destul de interesantă mai ales din punct de vedere profesional. Mai multe zodii trec într-o perioadă pe care nu o vor uita niciodată.''ZODIILE DE AER

Incepe o perioadă destul de interesantă mai ales din punct de vedere profesional. Mai multe zodii trec într-o perioadă pe care nu o vor uita niciodată.

ZODIILE DE AER

Gemenii trebuie să își vadă mai mult de treaba lor și să îi lase pe ceilalți în pace. Sunt extrem de favorizați din punct de vedere financiar.

Vărsătorii și Balanțele trebuie să aibă grijă de sănătatea lor. E o lună cu multe riscuri motiv pentru care trebuie să fie mai atenți ca niciodată.

ZODIILE DE FOC

Berbecii au de făcut alegeri privind munca. Trebuie să își schimbe ritmul, dar și resursele de care dispun în mod normal.

Leii au parte de o lună cu suișuri și coborâșuri. Nu le iese totul ca la carte, dar au parte de câteva succese în carieră.

Săgetătorii au nevoie de multă odihnă, dar și de înțelegere de la cei din jur. Au parte de ceea ce își doresc.

ZODIILE DE APĂ

Racii au o lună plină de reușite. De la sectorul amoros până la cel profesional, vor bifa tot ce și-au propus în trecut.

Scorpionii se agață de anumite vorbe, de anumite certuri din trecut și asta nu îi ajută să evolueze. Trebuie să fie mai carismatici.Peștii au de-a face cu tot felul de momente unice, mai ales din punct de vedere profesional. Au de câștigat.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii trec printr-o perioadă destul de tulbure din punct de vedere emoțional. Trebuie să facă pace cu trecutul, cu nostalgia, cu melancolia nocivă.

Fecioarele sunt pregătite pentru a da marea lovitură în carieră. Trebuie să se concentreze cu atenție și totul va fi bine.

Capricornii călătoresc mult în luna mai. Este luna în care toate visele lor devin realitate. E luna în care totul capătă sens în viața lor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro