Antena Căutare

Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Vărsător. Problemele de sănătate îți îngreunează munca

Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Varsator. In luna noiembrie, Varsatorii vor avea probelme de sanatate ce le ingreuneaza munca si capacitatea de concentrare. Horoscop lunar Varsator.

Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Vărsător. Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Vărsător. În luna noiembrie, Vărsătorii vor avea probelme de sănătate ce le îngreunează munca și capacitatea de concentrare. Horoscop lunar Vărsător.

Horoscop dragoste Zodia Vărsător

În această perioadă nu ai capacitatea de a privi obiectiv problemele apărute în cuplu sau în familie. Certurile par fără sens și un numitor comun întârzie să apară. Spre deosebire de activitatea profesională, în problemele personale e mai bine să nu implici pe nimeni din afară. Sfaturi și păreri se găsesc oricând. Dar nu vor face decât să-ți sporească confuzia.

Vărsătorii care s-au despărțit de puțin timp de persoana iubită au șansa să repare ce s-a stricat și să o ia de la capăt. Mare grijă la reproșuri și resentimente. Dacă n-ai iertat cu adevărat este mai bine să nu încerci o împăcare.

Articolul continuă după reclamă

Horoscop bani Zodia Vărsător

Nu lua hotărâri de importanță capitală luna aceasta. Păstrează-ți jobul, păstrează-ți clienții sau profilul afacerii – după caz. Bazează-te pe colaborare și pe munca de echipă. Dacă ești într-o poziție de conducere, ascultă-ți subalternii. Și ai grijă să înțeleagă clar ce vrei de la ei. Ai obiceiul să sari peste explicații și să-i bagi în ceață uneori.

Apar niște venituri suplimentare pe care ești tentat să le risipești pe tot felul de plăceri minore. Gândește în perspectivă și adună ceva bani în pușculița cu economii.

Horoscop sănătate Zodia Vărsător

Probabil că te vei trezi greu dimineața, confuză și amețită. Verifică-ți neapărat tensiunea. Dacă este în regulă, măcar să știi și să stai liniștită. Retenția de lichide poate să-ți provoace neplăceri. Anumite intoleranțe sau alergii de care suferi în mod cronic se vor manifesta mai accentuat luna aceasta.

Ceea ce îți rămâne de făcut este să te odihnești bine, să nu neglijezi hidratarea și să respecți regimul alimentar prescris. Ia măsurile de prevenție pe care îți permiți să le neglijezi în alte perioade.

Zodiacul Dragostei, 30 octombrie 2018. Lacrimi pentru zodia care află că a fost înșelată... Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Pești. Nu este momentul să experimentezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x