Căutare Live

Horoscop noroc 20- 26 iunie 2022 pentru toate zodiile. Care e cea mai norocoasă zi pentru fiecare semn zodiacal

Conform horoscopului pentru săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022, norocul va fi prezent în viața multor zodii. Iată ce îți rezervă următoarele zile, potrivit configurației astrale, și află care este ziua cea mai norocoasă din următoarea săptămână.

Conform horoscopului pentru săptămâna 20- 26 iunie 2022, norocul va fi prezent în viața multor zodii. Iată ce îți rezervă următoarele zile, potrivit configurației astrale, și află care este ziua cea mai norocoasă din următoarea săptămână.

Shutterstock.com

Cea mai norocoasă zi a săptămânii 20 - 26 iunie 2022 pentru fiecare zodie în parte o vei găsi în rândurile de mai jos. Următoarele zile aduc multă energie pozitivă.

Horoscop noroc 20 26 iunie 2022: Ce evenimente astrale influențează zodiile

Planetele te ajută să alegi abundența și norocul în defavoarea provocărilor și durerilor de inimă. Jupiter, planeta care guvernează norocul și abundența, este activ toată săptămâna.

Venus afectează toate aspectele legate de inimă. Ea guvernează, de asemenea, finanțele. Energia combinată a acestor două planete aduce noroc în dragoste și energie bună în casa și contul bancar.

Așteaptă-te la provocări pe măsură ce zilele trec. S-ar putea să te întrebi dacă Universul este cu adevărat de partea ta.

Citește și: Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022. Urmează zile interesante. Ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zodie

Jupiter va fi activ înainte de a deveni retrograd, așa că este o perioadă valoroasă pentru a profita de fiecare oportunitate care ți se oferă, astfel încât să poți continua să vibrezi pe frecvența pe care o primești.

Acest lucru este conectat cu apelul divin de trezire din univers, deoarece Ultimul sfert de lună în Pești are loc exact la 23:11.

Unsprezece în numerologie este un număr de maestru constructor, prin care universul încearcă să-ți atragă atenția trimițându-ți un semnal de trezire.

Horoscop noroc: Cum va fi săptămâna 20- 26 iunie pentru fiecare zodie în parte

Săptămâna 20- 26 iunie 2022 este un îndemn la acțiune și poate reprezintă un punct de cotitură în călătoria ta de a te asigura că permiți universului să lucreze în favoarea ta. Iată care este cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop noroc 20- 26 iunie 2022: Berbec

Ce mai norocoasă zi: sâmbătă, 25 iunie

Jupiter din semnul tău se aliniază pe 25 iunie cu Nodul Nord din Taur și aduce acțiune. Aceasta este o șansă de a îți atinge scopul. Vei reuși să recunoști că drumul abundenței este cel care te va ghida către ce îți este predestinat.

Odată ce Jupiter va intra în Berbec, este indicat să te asiguri că nu vei rata șansa de care universul vrea să profiți.

Horoscop noroc 20- 26 iunie 2022: Taur

Ce mai norocoasă zi: vineri, 24 iunie

Luna se află vineri în semnul tău zodiacal, deoarece Venus din Gemeni se conectează cu Jupiter din Berbec. Acest lucru este menit să te ajute să descoperi că ai o intuiție puternică. Ea are menirea să te ghideze către deciziile și alegerile care îți sunt menite.

Dacă te-ai îndoit de tine sau de cum gândești, aceasta este șansa de a recunoaște că e timpul să creezi acel spațiu benefic pentru cunoaștere și încredere.

Horoscop noroc 20- 26 iunie 2022: Gemeni

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 22 iunie

Venus este în zodia ta și asta înseamnă că totul este despre noroc. Deși este cel mai cunoscut pentru guvernarea dragostei, el îți influențează și finanțele și te ajută să te ocupi de problemele imobiliare.

Pentru tine, miercuri aduce creștere financiară, fie prin investiții anterioare, un nou loc de muncă sau chiar prin bonusuri neașteptate. Asigură-te că exersezi să te simți demn/ă și, fără îndoială, universul se pregătește să te răsplătească în multe feluri.

Citește și: Horoscop 20 iunie - 26 iunie 2022. Surprize uriașe săptămâna aceasta. Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte

Horoscop noroc 20- 26 iunie 2022: Rac

Cea mai norocoasă zi: marți, 21 iunie

Sezonul tău zodiacal începe pe 21 iunie și îți luminează viața cu noi posibilități. Sezonul zodiacal în care te-ai născut e întoarcerea ta solară.

Soarele va ajunge în același punct ca atunci când te-ai născut. Această energie creează o aură magnetică în jurul tău, atrăgând ceea ce este menit pentru tine și ajutându-te să acționezi aliniat/ă cu autenticitatea ta.

Folosește această oportunitate pentru a te asigura că acesta este cel mai bun an de până acum.

Horoscop noroc 20- 26 iunie 2022: Leu

Cea mai norocoasă zi: duminică, 26 iunie

Nu ai nicio problemă să fii îndrăzneț/ă, dar asta nu înseamnă că îți permiți adesea să spui adevărul, despre care simți că te face vulnerabil/ă. Nu lăsa privirile să te afecteze.

Tot ce trebuie să faci este să fii tu însuți și să fii sigur/ă adevărul tău. Modul în care te văd alții este problema lor. Marte în Gemeni și Mercur în Taur se vor alinia, permițându-vă să expui adevărul în mod autentic.

Horoscop noroc 20- 26 iunie 2022: Fecioară

Cea mai norocoasă zi: luni, 20 iunie

Ultimul sfert de lună în Pești îți va oferi o oportunitate extraordinară de a te ierta pe tine și pe ceilalți. Acest lucru îți va permite să te simți mai liber/ă, să mergi mai departe și să recunoaști că reținerea te poate împiedica să-ți trăiești visele.

Horoscop noroc 20- 26 iunie 2022: Balanță

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 22 iunie

Luna în Berbec luminează pe 22 iunie tărâmul iubirii de sine. Venus trece în semnul de aer al Gemenilor, dându-ți undă verde pentru a începe să te deschizi.

De multe ori te poți limita, dar ceea ce îți dorești este posibil. Nu îți fie teamă să profiți de tot ceea ce primești și să-ți urmezi propria inimă, chiar dacă nimeni altcineva nu este de acord.

Horoscop noroc 20- 26 iunie 2022: Scorpion

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 25 iunie

Nodul Nord din Taur activează Jupiter în Berbec și creează un moment esențial în viața ta. Nodul Nord reprezintă soarta, iar Jupiter este despre abundență.

Căută soluții, mai degrabă decât să te limitezi din frică sau din vechile modele pe care le-ai depășit deja. Universul este întotdeauna de partea ta, dar și tu trebuie să faci o alegere pentru a sprijini procesul.

Citește și: Horoscop dragoste 20-26 iunie 2022. Trei zodii care vor avea parte de surprize neașteptate în viața amoroasă. Care sunt acestea

Horoscop noroc 20- 26 iunie 2022: Săgetător

Cea mai norocoasă zi: duminică, 26 iunie

Mercur în Taur se aliniază cu Marte în Gemeni pe măsură ce Luna tranzitează Gemeni, concentrându-se pe zona romantică a vieții tale.

După atât de mult timp dedicat carierei, aceasta este o șansă de a te concentra mai mult pe dragoste. Vei fi în ton cu emoțiile tale și te vei simți capabil/ă să-ți folosești cuvintele pentru a te ajuta să obții ceea ce vrei. Nu lăsa obligațiile să te îndepărteze de priorități.

Horoscop noroc 20- 26 iunie 2022: Capricorn

Cea mai norocoasă zi: luni, 20 iunie

Soarele din Gemeni se unește cu Pluto din Capricorn, ajutându-te să faci acțiuni transformatoare în viața ta. Recent ai fost testat/ă cu privire la convingerile tale.

Folosește asta ca pe o oportunitate de a renunța la orice din viața ta, care îți spune că lucrurile nu pot fi altfel. Ești cu adevărat creatorul propriei realități și ești alimentat/ă de lumina Soarelui pentru a îți realiza visele.

Horoscop noroc 20- 26 iunie 2022: Vărstător

Cea mai norocoasă zi: joi, 23 iunie

Saturn va continua să retrogradeze prin semnul tău, creând o oportunitate de noroc pe măsură ce scalele karmice sunt echilibrate. Aceasta vine pe 23 iunie, când Mercur în Taur se unește cu Jupiter în Berbec, aducând vești bune și finanțe.

Căuta pozitivitatea oriunde mergi și vei primi acel cadou special din univers. Ar putea dura foarte mult, deoarece începi să vezi că munca ta anterioară dă roade în sfârșit.

Horoscop noroc 20- 26 iunie 2022: Pești

Cea mai norocoasă zi: luni, 20 iunie

Ultimul sfert de lună în Pești are loc pe 20 iunie și aduce noroc pentru tine, deoarece are loc exact la 23:11. Acesta este un apel de trezire și chiar o confirmare pentru tine.

Dacă ai cerut un semn pentru ceva, ia asta ca ceea ce ai căutat și ai încredere în calea care urmează. Ești mereu susținut/ă chiar dacă nu pare.

Horoscop dragoste 20-26 iunie 2022. Trei zodii care vor avea parte de surprize neașteptate în viața amoroasă. Care sunt ... Horoscop zilnic 21 iunie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și să...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x