Căutare Live

Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022. Urmează zile interesante. Ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zodie

Urmează zile interesante pentru toate semnele zodiacale. Conform cărților de tarot, săptămâna 20 iunie- 26 iunie 2022 va aduce foarte multe surprize și lecții. Iată ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zodie.

Urmează o săptămână interesantă pentru toate semnele zodiacale. Conform cărților de tarot, săptămâna 20 iunie- 26 iunie 2022 va aduce foarte multe suprize și lecții. Iată ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zodie.

Shutterstock.com

Această săptămâna se va simți de parcă am fi cu toții blocați în acest vârtej care este hotărât să ne predea lecții sau, mai degrabă, ne vom preda noi înșine lecții în zilele ce urmează.

Vom ajunge să ne acceptăm limitele, care, în funcție de cine suntem și din ce suntem făcuți, ar putea duce la excelență.

Este nevoie de răbdare săptămâna aceasta, deoarece mulți se vor confrunte cu probleme minore. În timp ce sănătatea fizică poate să nu fie aibă de suferit, sănătatea mintală va fi afectată în timpul săptămânii 20 iunie - 26 iunie 2022.

Citește și: Cele mai norocoase zile din luna iunie 2022, conform astrologiei. Datele în care astrele complotează ca totul să meargă bine

De asemenea, atenție la modul în care expuneți lucrurile. Este important să acordați atenție efectelor pe care minciuna sau înșelăciunea le poate avea asupra unei persoane. Nu încercați să vă ascundeți pentru că oricum veți fi prinși.

Săptămâna aceasta e necesar să aveți o minte echilibrată și să fiți conștienți de consecințele acțiunilor înainte de a le îndeplini.

Citire tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022. Cum vor fi următoarele zile, conform cărților de tarot

Săptămâna aceasta, 20-26 iunie 2022, nu va aduce frustrări, doar lecții. Dragă nativule, indicat este să faci o pauză și să te uiți la ce faci, ca să-ți poți asuma responsabiliatea pentru urmări. Află ce a rezervat Universul pentru fiecare zodie în parte, conform cărților de tarot:

Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022: Berbec

Nu fi surprins/ă dacă simți gelozie săptămâna aceasta, deoarece se pare că cineva din viața ta este pe cale să primească ceva ce simți că îți este destinat ție. Poate fi vorba despre un lucru pe care nu l-ai avut niciodată și la care visezi de mult timp.

S-ar putea să descoperi că ești invidios/invidioasă pe succesul unui coleg și te deranjează. Nu vrei să-i detești succesul, dar nu poți să nu te simți supărat/ă de faptul că a obținut ce voia cu atâta ușurință. Nu dispera, o să vină și rândul tău.

Citește și: Horoscop 20 iunie - 26 iunie 2022. Surprize uriașe săptămâna aceasta. Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte

Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022: Taur

Acesta este un moment bun pentru a te gândi la securitatea ta. Cartea de tarot The Chariot, care e și inversată, vorbește despre nevoia de protecție. Poate te simți în pericol sau nu mai ești protejat/ă de persoanele dragi?

Nu este săptămâna potrivită pentru a merge la un miting sau la un protest, ci mai degrabă cea în care îi încurajezi în tăcere pe activiști din mediul sigur de acasă. Este periculos acolo, fii atent/ă și nu-ți risca viața de dragul de a fi rebel/ă.

Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022: Gemeni

Săptămâna aceasta va aduce furie și tulburare, așa că trebuie să-ți urmărești temperamentul, deoarece poți sfârși prin a distruge ceva al tău, ceea ce va provoca mult regret.

La ce trebuie să fii atent/ă cel mai mult este propria ta percepție. Nu pune totul la inimă, mai ales dacă nici măcar nu știi pentru ce ești supărat/ă de fapt. Fii atent/ă la lumea reală din jurul tău și concentrează-te pe lucrurile bune care ți se întâmplă.

Citește și: Horoscopul lunii iulie 2022 pentru fiecare zodie. Află totul despre bani, dragoste, sănătate și carieră

Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022: Rac

Simți că vei exploda dacă nu faci ceva ca să simți că mergi mai departe. Ai stagnat și totul pare atât de plictisitor, mai ales că de săptămâni, chiar luni, simți că nu ai inspirație.

The World reversed arată că această săptămână este despre faptul că te simți frustrat/ă de propria ta lipsă de energie.

Cu toate acestea, există întotdeauna potențial în această carte de tarot și aceasta poate fi săptămâna în care să faci acel salt de credință și să începi să faci ceva pozitiv cu viața ta.

Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022: Leu

Ai trăit în minciună și săptămâna aceasta se va afla. I-ai mințit pe cei din jurul tău și, pentru că ai devenit neglijent/ă și arogant/ă, vei scăpa un indiciu care te va da de gol.

O mică greșeală te va pune în lumina reflectoarelor și acea lumină nu va arăta un Leu plin de farmec. Din fericire, deții toate pârghiile necesare pentru a întoarce totul în favoarea ta.

Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022: Fecioară

Pentru a păstra liniștea, tu vei fi cel care „construiește podul” săptămâna aceasta, iar acest lucru este mai mult ca sigur legat de muncă.

Există mânie și ceartă aici, dar nu le poți stopa, așa că, mai degrabă decât să te alături gloatei furioase, găsești o modalitate de a îndrepta lucrurile.

Destul de interesant, toată lumea te ascultă, ceea ce nu te așteptai. Tu ești ”făcătorul de minuni” în această săptămână.

Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022: Balanță

Săptămâna aceasta trebuie să fii mai atent/ă, spun cărțile de tarot. Va fi nevoie să ascunzi ceva, să reții informații de care cineva are nevoie și, deși acest lucru te face să te simți agitație, tot vei fi tentat/ă să dai o mână de ajutor.

Săptămâna aceasta va fi nevoie să faci câteva strategii. Nu ești sincer/ă cu tine însuți și cu oricine ai de-a face și asta s-ar putea să te tragă în jos. Tu nu ești așa, mai bine scapă de oamenii care te transformă în genul de persoană de care tu fugi.

Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022: Scorpion

Aceasta ar putea fi săptămâna în care pur și simplu cedezi tuturor viciilor tale. Nu dai semne de rezistență în zilele ce urmează. Dacă cineva îți oferă ceva, iei.

Poate că ești puțin autodistructiv/ă din cauza faptului că te simți supărat/ă pe tine pentru că nu ai făcut ceva ce ar fi trebuit să faci. Săptămâna aceasta este un avertisment clar pentru tine să ții cont de moderație.

Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022: Săgetător

Săptămâna 20-26 iunie 2022 te va provoca să faci ceva care te sperie, adică să confrunți un apropiat pe o temă delicată.

Ceea ce este important să știi este că frica pe care o simți este în mintea ta. Ai decis că anumite lucruri sunt terifiante pentru tine și rămâi cu asta, dar adevărul este că știi la un nivel profund că nu este nimic de care să te temi.

Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022: Capricorn

Tu ești norocosul în această săptămână, deoarece cartea The Sun înseamnă bucurie și abundență. Săptămâna aceasta va aduce revelație și cunoaștere pentru tine.

Te vei simți inspirat/ă și curajos/curajoasă și tot ceea ce încerci va fi un succes. Toate fronturile sunt acoperite aici. Dragostea și banii lucrează ambele în favoarea ta.

Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022: Vărsător

Iată-te din nou, jucând jocul așteptării. Singurul lucru amuzant la acest joc este că niciodată nu se termină. Poate te-ai săturat, dar știi că nu te poți opri din a îți imagina că persoana respectivă sau lucrul respectiv se va întoarce în viața ta.

Ai răbdare și știi că nu ai de ales decât să ai răbdare aici. Visul tău este pus în așteptare pentru o perioadă scurtă de timp. Stai acolo, totul se va rezolva curând, spun cărțile de tarot.

Tarot săptămâna 20 iunie - 26 iunie 2022: Pești

Se pare că știrile sunt în drum spre tine și vin repede. Acesta ar putea fi un pachet care sosește sau ar putea fi un fel de contract, dar cel mai surprinzător lucru este viteza de livrare.

Nu erai pregătit/ă ca toate acestea să se întâmple atât de repede, dar ești gata și vei fi bine ori de câte ori va sosi. Acesta ar putea fi, de asemenea, un oaspete surpriză sau un vechi prieten din oraș.

Tarot weekend 18-19 iunie 2022. Sâmbătă va fi o zi specială pentru mai multe zodii. Ce îți rezervă duminică în funcție d... Horoscop 20 iunie - 26 iunie 2022. Surprize uriașe săptămâna aceasta. Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în par...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x