Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

Horoscop Pești 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Horoscop Pești 2020. Află ce îți rezervă astrele în următorul an. Despre dragoste, carieră și sănătate.

Horoscopul anului 2020 pentru zodia Pești

https://pixabay.com/

Anul 2020 este un mare moment de cotitură în procesul de a trece de la Epoca Peștilor la Epoca Vărsătorului, motiv pentru care peștii s-ar putea simți uneori neînțeles, dar, în același timp, speranța unei schimbări personale pozitive. Planeta Jupiter, fostul conducător al Peștilor, se va alătura la începutul lunii martie la conjuncția Saturn-Pluton, la începutul anului, pentru a duce la puternica conjuncție Saturn-Jupiter decembrie. Ne aflăm în mijlocul ciclului Mutației Marii.

Horoscop Pești 2020 - Dragoste

Răsfățați-vă, iubiți-vă, pregătiți băi cu petale de trandafir, un băț de scorțișoară și miere, dansați pe muzica preferată și nu vă gândiți la nimic uneori. Trandafirii, scorțișoara și mierea sunt elemente naturale care în magia tradițională sunt folosite pentru a atrage iubirea, dar rețineți că pentru a vă iubi așa cum meritați, trebuie mai întâi să vă respectați și să fiți fericiți cu voi înșivă. Fii optimist și ai încredere în surprizele frumoase care vin.

Horoscop Pești 2020 - Sănătate

Aveți grijă mai ales de mâncare. Semnul Pești guvernează sistemul glandular, dar din moment ce semnul său opus / complementar este Fecioara, pot exista și efecte reflexe în zona abdominală, astfel încât este indicat să reînnoiți obiceiurile alimentare. Aveți nevoie de multe vitamine, minerale și apă.

Horoscop Pești 2020 - Carieră

În acest an, priviți în special zilele în care există eclipse și vedeți cum se comportă colegii dvs. în aceste date. În timpul eclipselor, unii oameni își arată inconștient chipul ascuns, iar acest lucru ne poate oferi informații valoroase despre cine putem avea încredere și cine nu. Uitați-vă cu ochii larg deschiși, credem că o să cunoaștem bine oamenii, dar nu este întotdeauna așa. Pe de altă parte, primiți sfaturi bune și profitați de ocazia de a investi în companii ecologice.

Citește și: Horoscop Vărsător 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Recomandari