Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscop Vărsător 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Horoscop Văsător 2020. Află ce îți rezervă astrele în următorul an. Despre dragoste, carieră și sănătate.

Horoscopul anului 2020 pentru zodia Vărsător

https://pixabay.com/

La sfârșitul anului 2020 va avea loc Marea Conjuncție a lui Saturn și Jupiter, tată și fiu în mitologia romană, ceea ce va duce la necesitatea de a lua în considerare noi perspective în relațiile paterno-filiale. Conjuncția celor două planete majore ale Sistemului Solar are loc la fiecare 20 de ani, iar de data aceasta vor coincide în constelația Vărsătorului, inaugurând un nou ciclu în elementul aer, ceea ce va oferi acestora o rezistență neobișnuită și o claritate a obiectivelor. Acest fenomen astronomic este considerat foarte important încă din Babilonul antic, din cauza idiosincrasiei particulare a acestor două planete joviene.

Horoscop Vărsător 2020 - Dragoste

Evaluează totul în măsura corespunzătoare, încercând să o faci din neutralitate. După cum spunea celebrul poet persan și mistic Rumi, „nu-ți da inima la nimic, cu excepția iubirii celor cu inimi vesele”. Dragostea trebuie să vă aducă bucurie și nu suferință: deși în orice relație există momente proaste, piatra ei de temelie trebuie să fie bucurie, nu uitați de ea. Du-te la natură, conectează-te cu tine însuți și vei vedea totul mai clar.

Horoscop Vărsător 2020 - Sănătate

Ferește-te de problemele posturale și de rigiditate. Dacă petreci prea mult timp în aceeași poziție, fă pauze, de exemplu, câteva minute în fiecare oră și ridică-te, întinde-te și plimbă-te puțin. De asemenea, efectuați exerciții vizuale din când în când, dacă vă aflați în fața ecranului pentru o lungă perioadă de timp.

Horoscop Vărsător 2020 - Carieră

Nu te îndoiește de tine și mergi mai departe cu credință, dar nu te grăbi în deciziile tale. Conjuncția Jupiter-Saturn (fosta regentă a Vărsătorului) vă va ajuta, iar faptul că este un fenomen care apare la fiecare 20 de ani și care apare acum exact în anul 2020, repetând cifra 20 într-un mod trin, adică de trei ori , indică un semn clar de triumf, deoarece acest număr din Tarot corespunde arcanului major al Judecății, care reprezintă un proces care culminează într-un mod pozitiv.

Citește și: Horoscop Capricorn 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Recomandari