Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscop Rac 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Horoscop Rac 2020. Află ce îți rezervă astrele în următorul an. Despre dragoste, carieră și sănătate.

Horoscopul anului 2020 pentru zodia Rac

https://pixabay.com/

Domnitorul tău, Luna, îți va oferi o intuiție și o capacitate mai mare de a vedea prin oameni să știi ce ascund. Satelitul enigmatic are o fațetă revelatoare care te va ajuta să privești ce rămâne ascuns sub suprafață.

Horoscop Rac 2020 - Dragoste

Femeile sunt foarte afectuoase și îi protejează cu înverșunare pe ai lor, deși uneori suferă dezamăgiri când alții nu își îndeplinesc așteptările, deoarece se așteaptă să primească ceea ce le oferă, ceea ce este mult. Anul acesta îți va oferi ocazia să înveți să dai și să primești într-un mod sănătos și fluid, cu condiția să te iubești mai mult: această schimbare profundă a tiparelor tale interne va atrage persoane similare cu tine, cu care te poți bucura de momente de neuitat.

Horoscop Rac 2020 - Carieră

Nu te întoarce din dificultăți: ești perfect capabil să le depășeșt. Ai energia și cu sprijinul oamenilor care te iubesc. Mercurul retrograd în IX, Casa Cancerului, casa dreptului și a justiției, poate provoca o problemă de muncă, dar o vei rezolva datorită onestității. Dacă aveți un partener, este un an bun să colaborați împreună la un proiect profesional.

Horoscop Rac 2020 - Sănătate

Ai grijă de sistemul tău nervos, încercaă să rămâi calm și să respiri profund în situații de stres. Obișnuiește-te să folosești tehnici de meditație și / sau vizualizări creative pentru a obține obiceiul de a te liniști rapid.

Citește și: Horoscop Gemeni 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Recomandari