Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Gemenii cunosc pe cineva pasional, află ce se întâmplă cu Scorpionii

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă seara, la emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru 25-31 ianuarie 2021.

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Gemenii cunosc pe cineva pasional, află ce se întâmplă cu Gemenii

O săptămână cu rune bune și promițătoare anunță numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3. Săgetătorul și Scorpionul vor avea parte de schimbări benefice în viața lor, dar și de provocări, alți nativi vor primi cadouri surpriză din partea persoanelor care se gândesc la ei.

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici.

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 BERBEC

Va avea certitudinea că cineva îl iubește îi va trimite un cadou minunat. O parte din Berbeci vor primi cadouri și vin de la persoane cu afectivitate mai multă. Berbecul e pregătit în această săptămână să-și facă bagajele pentru că are de făcut o călătorie, sau chiar mai multe. În tot cazul este o săptămână de alergătură, chiar dacă sunt drumuri mai lungi, sau mai scurte pentru nativii Berbec.

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 TAUR

Are fertilitate și belșug săptămâna aceasta. Peste puțin timp visele nativilor se vor îndeplini. Taurul primește vești bune. S-ar putea să primească o sumă de bani consistentă sau un cadou surpriză.

Citește și: Horoscop luna februarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Cele 5 zodii ale căror destin se va schimba radical

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 GEMENI

Tot cu ce știu ei este legat de simbolul dragostei. Vine ceva nou, fierbinte, pasional în viața nativilor, iar ei trebuie să fie analitici. Gemenii vor găsi rezorvarea problemelor care îi frământă. Nativii din această zodie trebuie să fie atenți la tot ce au de rezolvat și n-au rezolvat încă.

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 RAC

Racul este în așteptarea multor mesaje. Are parte de multă comunicare, este o săptămână plină de evenimente neașteptate. Fiți atenți și nu piedeți oportunități! Dacă aveți nevoie de o perioadă de respiro, de un refugiu, puteți să fugiți o perioadă. Este o săptămână în care vă puteți face bagajele.

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 LEU

Lăsați necazurile și grijile la o parte. Pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună. Leul ar trebui să dea frâu liber dragostei, o dragoste nouă, fierbinte. Aceștia sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, având parte de o revigorare pe toate planurile.

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 BALANȚĂ

Aveți răbdare și nu forțați mâna norocului, toate lucrurile bune vin dacă așteptați. Surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să aștepte.

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 SCORPION

Citește și: Horoscop. Nativii care au șanse să devină părinți în 2021. Ei sunt norocoșii care vor fi binecuvântați cu un copil

Săptămână cu tumultum, cu dispute. Lăsați uraganul! Dacă rămâneți calm, totul se va rezolva. Scorpionul are o săptămână în care trebuie să abordeze total diferit problemele care o interesează. Trebuie să aibă răbdare cu oamenii și să se detașeze de situațiile agitate.

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 SĂGETĂTOR

E săptămâna lor! Aveți câștig pe toate planurile! Săgetătorul dă lovitura. Se produce un salt rapid, calitativ în existența lui. Mai mult, acesta găsește răspunsul tuturor problemelor cu ajutorul unei discuții sincere cu toți membrii familiei sau cu partenerul.

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 CAPRICORN

Aceasta este săptămână în care capricornulmuncește foarte mult. Trebuie să aibă forță să depășească tot, vin provocări multe și trebuie să fiți rezistenți.

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 VĂRSĂTOR

Aură de mister. Nu știe nimeni ce vrea, decât Dumnezeu. Vărsătorii trebuie să se trezească la realitate care poate aduce o mulțime de schimbări benefice, incluzând banii, dragostea și călătoriile.

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 PEȘTI

Dau din coadă și se produce un salt rapid în existența lor săptămâna viitoare. Pești își doresc fertilitate și belșug, iar visele lor se vor împlini în această săptămână.

Recomandari