Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscop. Nativii care au șanse să devină părinți în 2021. Ei sunt norocoșii care vor fi binecuvântați cu un copil

Nativii care au șanse să devină părinți în 2021 - Femeile născute în Balanță au scris în stele că vor fi mame.

Horoscop. Nativii care au șanse să devină părinți în 2021. Ei sunt norocoșii care vor fi binecuvântați cu un copil

Universul pune umărul la îndeplinirea viselor pentru cei care își doresc un nou membru în familie. Sunt trei zodii predispuse la fertilitate în anul 2021, ba chiar le este scris în stele că vor deveni părinți. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au spus la Antena 3 care sunt nativii norocoși să își mărească familia.

Nativii care au șanse să devină părinți în 2021

Racii au șanse să devină părinți în 2021

Racul este un semn de apă predispus la o fertilitate foarte mare, iar femeile simt instinctul matern înainte de a rămâne însărcinate. Își doresc mult să devină mame și instinctul matern se declanșează mai repede. Saturn și Jupiter le aduc norocul și șansa pentru a concepe un copil. Mișcarea astrală are o legătură cu viața sexuală, iar planetele favorizează momentele cuantice între parteneri. Neptun în Pești aduce semne bune privind fertilitate. Uranus aduce vești bune pentru schimbarea anumitor obiceiuri.

Citește și: Horoscop complet pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii vor avea avânt în carieră, află ce se va întâmpla cu Racii

În 2021, Racul trebuie să prindă toate oportunitățile. Anul acesta trebuie să-și întărească relația sentimentală. Familia este prioritară! Talentele pot aduce bani în plus în 2021, care este anul cu cele mai mari oportunități de a scoate talentele la iveală. Însă, marea provocare este adaptarea la situațiile mai puțin confortabile.

Balanțele au șanse să devină părinți în 2021

Femeile născute în această zodie au scris în stele că vor fi super mame în 2021! Chiar dacă Pluto continuă să agite Balanțele din punct de vedere psihic, sunt cele mai norocoase zodii și vor fi influențate să își dorească și să își asume să devină părinți.

Citește și: Femeia care a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Explicația medicilor despre acest fenomen foarte rar

Tentația de a cheltui fără măsură e foarte mare pentru anul 2021. Nu mai faceți poftele tuturor pentru că sunt tentații multe de a cheltui inutil. Atenție la sănătate!

Capricornii au șanse să devină părinți în 2021

Planeta Pluto încurajează Capricornul. Acest nativ este influențat de Uranus, planeta evenimentelor neașteptate. Nu se așteaptă la un copil, însă un nou suflețel va veni. Mai mult decât atât, viața de familie va fi provocatoare, atât timp cât Mercur se află retrograd. Apelați la compromisuri și vă va face bine pentru a detensiona relația de cuplu. Aveți suișuri și coborâșuri în 2021, însă acest lucru nu va ține departe reușitele și bucuriile profunde. Fiind norocoși, anul va trece în folosul vostru. Sănătatea este bună dacă păstrați un echilibru în alimentație și în tot ce înseamnă tentații.

Citește și: Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri

Mai mult, și zodiile de foc sunt vizate de Univers pentru a avea împlinirea unei vieți de familie cu un membru în plus.

Recomandari