Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscop Scorpion 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Horoscop Scorpion 2020. Află ce îți rezervă astrele în următorul an. Despre dragoste, carieră și sănătate.

Horoscopul anului 2020 pentru zodia Scorpion

https://pixabay.com/

Semnul Scorpion este extrem de inteligent și intuitiv și are multiple resurse pentru a-și atinge obiectivele. Crede în tine, înarmază-te cu voință și mergeți după ceea ce dorești. Când ai îndoieli, concentrează-te asupra inimii și cere îndrumări clare pentru a ști exact pe ce calea trebuie să o iei.

Horoscop Scorpion 2020 - Dragoste

Deschide-ți inima să iubești. Frecvent, din cauza rănilor anterioare, ne blocăm în noi înșine, fără să ne dăm seama, dar în adâncime nu ne permitem să fim fericiți de frica suferinței. Eliberează-te de lanțurile vechi care te opresc și simți-te total liber. Nu vă temeți să faceți o greșeală de mai multe ori, veți învăța totul de la toate.

Horoscop Scorpion 2020 - Carieră

Dacă vrei să rămâi însărcinată, simți dragostea din interiorul tău, vibrând în toate celulele corpului tău. Urmați o dietă sănătoasă și ajutați-vă cu plante precum angelica chinezească sau dong quai, foarte populare în rândul femeilor orientale pentru a vindeca afecțiunile ginecologice și pentru a spori fertilitatea.

Horoscop Scorpion 2020 - Sănătate

Încercați să descoperiți ceea ce vă motivează cu adevărat la nivel vocațional, cu ce activitate credeți că v-ar face plăcere să lucrați? Da, pare o contradicție dar se poate. Întreabă-te ce te umple cu adevărat cu bucurie și concentrează-te pe atragere cu entuziasm. Planetele Jupiter, Saturn și Pluto vă va ajuta să îmbunătățiți situația de muncă.

Citește și: Horoscop Balanță 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Recomandari