Antena Căutare

Horoscop săptămânal 16 - 22 ianuarie 2023. Zodiile care se îndrăgostesc săptămâna aceasta

Horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie în parte aduce vești importante. Această săptămână ne aduce multă voință, curaj, acțiune practică, inventivitate, activitate, iubirea de adevăr și deschidere.

Horocop săptămânal 16 - 21 ianuarie 2023

Shutterstock

Conjuncția dintre Lună și Neptun ne oferă un spirit impresionant, imaginație activă, empatie și o mare înțelegere a artelor. Suntem atractivi, visători, entuziaști și vizionari în săptămâna 16 - 22 ianuarie, după cum spun predicțiile astrologice.

Horoscop săptămânal 16 - 22 ianuarie 2023. Vezi predicțiile pentru fiecare zodie în parte

Mercur în tranzit va aduce confort în afaceri, întâlnirile de afaceri devin ușoare. Puteți decide cele mai importante aspecte. Fii încrezător atunci când faci ceva ce necesită mai mult timp de gândire, scrie knowinsiders.

Horoscop 15 ianuarie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

Horoscop săptămânal - Berbec

Berbecul trebuie să-și ajusteze în curând starea mentală și să acorde mai multă atenție sănătății. Se pare că muncești prea mult și corpul tău începe să protesteze. În plus, ar trebui să fiți atenți și la râuri și lacuri în această săptămână, pentru a nu avea accidente și probleme.

Horoscop săptămânal - Taur

În această săptămână, cei care sunt singuri încă își mai ling rana, în ciuda încercării de a se motiva și de a da vina pe tot ce este în jur. Iubirea incompletă face ca această constelație să simtă întotdeauna o piatră presată în piept, temându-se să înceapă o nouă relație. Pentru cei care au lucrat, aceasta continuă să fie o săptămână de eforturi neobosite pentru această constelație. Doriți ca munca să dea roade înainte de vacanța oficială.

Horoscop săptămânal - Gemeni

Gemenii trebuie să fie mai răbdători atunci când lucrează, nu ușor influențați de circumstanțe externe pentru a limita problemele. O dispoziție oarecum instabilă te face mai probabil să devii iritabil, ceea ce te face mai predispus să faci greșeli. Gemenii stabilesc standarde foarte clare pentru viitorii lor parteneri. Se pare că dacă cineva nu îndeplinește unul dintre criteriile tale, îl elimini rapid de pe listă. Deci, este de înțeles că sunteți încă singur până acum, spun astrele.

Horoscop săptămânal - Rac

Dacă ești singur, ai o mulțime de adepți, dar încă nu ai avut destule vibrații și simți sinceritatea de la cealaltă persoană, deci nu ați luat încă nicio decizie. Întotdeauna încerci să muncești din greu, non-stop, așa că în această săptămână vei obține rezultatele pe care le meriți, iar venitul se îmbunătățește foarte mult. Te simți mândru și fericit pentru ceea ce faci. Poți ajuta pe cineva drag sau poți cumpăra ceva ce ai iubit de mult timp.

Horoscop săptămânal - Leu

Leul trebuie să aibă o minte deschisă pentru a putea realiza progrese semnificative la care nu s-ar aștepta. De fapt, există momente când ești prea conservator, adesea îngrijorându-te prea mult, deci este ușor să ratezi o mulțime de oportunități bune. În această săptămână, pentru un început mai bun, lăsați cu îndrăzneală să treacă anumite momente. Persoanele singure au câteva oportunități de a întâlni o persoană alături de care să stabilească o conexiune.

Citește și: Horoscopul săptămânii 16 ianuarie – 22 ianuarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscop săptămânal - Fecioară

Intrând în noua săptămână, Fecioara poate întâlni lucruri nesatisfăcătoare, dar învață să o accepți în loc să fii blocat în inima ta pentru totdeauna. Persoanele singure găsesc ceva potrivit pentru ele, dar se pare că celeilalte persoane nu îi pasă cu adevărat de tine. Relațiile de cuplu nu sunt nici bune, nici rele.

Citește și: Zodiile binecuvântate ale lunii februarie 2023. Cinci nativi se bucură de abundență financiară, pică bani din cer pentru ei

Horoscop săptămânal - Balanță

Munca ta nu este un motiv de îngrijorare. Mențineți întotdeauna o relație bună cu colegii, astfel încât atmosfera de la locul de muncă este foarte confortabilă și armonioasă și puteți rămâne și vă puteți concentra asupra muncii mai mult decât înainte. Situația ta financiară în această săptămână este destul de bună, totul este încă sub control. Cu toate acestea, te simți nemulțumit și vrei să câștigi venituri suplimentare. Deci, trebuie să depuneți mai mult efort, să căutați în mod activ oportunități și să fiți hotărâți să le implementați.

Horoscop săptămânal - Scorpion

Dacă doriți să vă îmbunătățiți situația actuală în curând, ar trebui să vă deschideți inima mai mult. Dacă aveți ocazia să vă extindeți relația, să vă simțiți confortabil și natural, nu vă izolați prea mult. Tu și partenerul tău sunteți plini de speranțe și se pare că dorințele tale aparent visătoare devin în sfârșit realitate. Bucurați-vă de aceste momente fericite.

Horoscop săptămânal - Săgetător

Chiar dacă ești singur, știi cum să-și găsești propria bucurie, astfel încât să nu te mai simți singur, dar nu te aștepți prea mult la o nouă relație. Pentru cupluri, viața amoroasă în această săptămână nu este foarte favorabilă, totul pare să te facă obosit și deprimat. Munca ta în această săptămână este destul de medie. Etica muncii nu este bună, dar nu există nimic ce te poate motiva.

Horoscop săptămânal - Capricorn

Te simți nesigur pentru că nu ai parte de sprijinul partenerului. Vrei să-ți controlezi emoțiile din ce în ce mai puternic și simți că nu pot fi înțelese, astfel încât cu cât pari mai suspicios, mintea devine obosită. Munca pe care o faci în această săptămână dă semne de îmbunătățire. Deși au existat unele probleme minore care au apărut în trecut, acestea au fost ușor depășite prin eforturi neobosite. Superiorii apreciază acest lucru și aveți posibilitatea de a fi recompensat și promovat.

Horoscop săptămânal - Vărsător

Dacă aveți un cuplu, această constelație vrea să schimbe atmosfera de dragoste pentru a încălzi relația actuală. Sunt câteva lucruri importante pe care tu și partenerul tău ar trebui să le discutați, deoarece pot fi pași importanți pentru relația voastră. Dificultățile întâlnite la locul de muncă nu pot face acest semn dificil, deoarece aveți întotdeauna idei noi și unice. Puteți cere ajutorul colegilor pentru a face treaba mai repede.

Horoscop săptămânal - Pești

Peștii în această săptămână sunt la un nivel acceptabil. Trebuie să împărtășești, să absorbi și să înveți de la oamenii din jurul tău pentru a face o impresie mai profundă. Relația cu partenerul tău de viață este una destul de bună. Este atât un partener, cât și o sursă de încurajare spirituală, oferindu-vă energie pozitivă pentru a finaliza toate sarcinile și obiectivele pe care le ai în viață.

Zodiile binecuvântate ale lunii februarie 2023. Cinci nativi se bucură de abundență financiară, pică bani din cer pentru... Horoscop 16 ianuarie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănăta...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x