Căutare Live

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie. Ce anunță horoscopul fiecare semn zodiacal 

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie, dragoste, bani, carieră: un nou capitol de viață urmează pentru o zodie. Află ce anunță horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare semn zodiacal 

Horoscop decembrie

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie, dragoste, bani, carieră: un nou capitol de viață urmează pentru o zodie. Află ce anunță horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie, dragoste, bani, carieră Berbec

Un nou capitol de viață! Ești foarte implicat în multe activități, fiind un exemplu demn de urmat de către ceilalți. Sunt zile excelente pentru a rezolva treburi personale și îndatoriri casnice. Repară, curăță, reorganizează spațiul locativ, debarasează-te de lucrurile care îți prisosesc și, în limita posiblităților, oferă-le altora care ar avea nevoie de ele. Relațiile cu membrii familiei și cu neamurile sunt anoste, existând riscul unor discuții aprinse sau declanșării unor conflicte pe termen lung. Relațiile sentimentale îți solicită atenția prin activități comune cu persoana iubită și cu copiii. Implică-te serios în tot ce presupune discuții și planuri comune cu cei dragi. A doua parte a săptămânii aduce noutăți în plan profesional, la locul de muncă. Pentru relațiile parteneriale se deschide un nou capitol de anvergură pe termen lung.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie, dragoste, bani, carieră Taur

Nu răspunde la provocări! Persoanele din anturajul apropiat te solicită foarte mult prin discuții și activități în care ești ademenit să te implici. Este momentul să te desprinzi de relațiile toxice și să te pregătești de cu totul altele. Fii selectiv în privința anturajului pe care îl frecventezi! Unii vor dori să profite de pe urma generozității tale și te vor provoca sub diverse forme. Evită să răspunzi la provocări și nu îți divulga secretele personale! Demersuri intelectuale, călătorii pe distanțe scurte, tendință de a te implica în diverse forme de școlarizare. În plan familial sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei și implicare în treburi gospodărești. Relațiile sentimentale se animă mult în a doua parte a săptămânii, bine fiind să fii prudent. Și la serviciu se deschide un nou capitol favorabil pe termen lung.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie, dragoste, bani, carieră Gemeni

Cheltuieli majore! Se conturează cheltuieli majore în această săptămână. Pe de altă parte, apar informații noi privitoare la salarizarea aferentă unui loc de muncă. Schimbările sunt iminente fie că vrei, fie că nu, fie că ești pregătit, fie că nu. Este bine să fii foarte prudent și să iei în serios tot ce se petrece în sfera financiară, deoarece acum se deschid culoare noi de câștig. Chiar dacă totul pare incert sau chiar problematic, în spatele scenei vizibile se fac și se desfac jocuri în favoarea ta. Persoanele din anturajul apropiat îți sunt alături cu informații prețioase și chiar cu ajutoare de altă natură. Totul este să permiți cuiva să te ajute. Călătorii pe distanțe scurte, demersuri intelectuale, relații tumultoase cu cei dragi. Se prefigurează un nou capitol sentimental pe termen lung. Iubirea și implicațiile ei vor căpăta alte conotații pentru tine.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie, dragoste, bani, carieră Rac

Sprijin astral! Importante zile în această săptămână, deoarece beneficiezi de suport astral pentru a desfășura activități de anvergură. În tot ce dorești să întreprinzi, persoanele din anutajul apropiat, prieteni, cunoștințe, colegii profesional îți sunt alături și te sprijină necondiționat. Ascultă sfaturile celorlalți, analizează pe îndelete situațiile în care ești implicat și decide în consecință. În mod special este evidențiat locul de muncă și domeniul profesional în care activezi. Informații prețioase, schimbări legislative, dialoguri amicale cu șefii și colegii. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu membrii familiei și activitățile domestice. Se deschide un nou capitol domestic, cu multe aspecte favorabile și cu ajutoare considerabile din partea celor dragi.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie, dragoste, bani, carieră Leu

Atenție la sănătate! Ai nevoie de odihnă și de retragere din forfota cotidiană de-a lungul acestei săptămâni. Chiar dacă ai multe de făcut, ar fi bine să apelezi la cineva de încredere pentru a te ajuta corespunzător. Se pot activa afecțiuni vechi, dar sunt șanse și pentru apariția altora noi. Îngrijește-te conform sfaturilor de specialitate, dar totuși ține cont și de vocea ta interioară. Pot fi momente sau situații în care tu să-ți fii cel mai bun terapeut sau cel mai bun prieten. În sfera profesională mocnesc tensiuni și conflicte de care este bine să te ocupi cumva. Deocamdată adună informații și analizează pe îndelete situația. În a doua pareta săptămânii te vei simți mai bine. Foarte animat este segmentul financiar prin cheltuieli majore și dialoguri despre salarizarea locului de muncă. În plan relațional se conturează o etapă nouă. Oamenii vechi pleacă din preajma ta și vin alții de o mai bună calitate.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie, dragoste, bani, carieră Fecioară

Interese ascunse! Se întrezăresc multe discuții cu prietenii și cu persoanele din anturajul socio-profesional. Unii te sfătuiesc de bine, alții însă au interese ascunse total opuse cu ale tale sau cu ale relației voastre. Este dificil în aceste zile să stabilești o graniță clară între ceea ce îți este benefic și ceea ce îți dăunează. Deocamdată ascultă-i pe toți, dar evită să emiți păreri și să-ți divulgi intențiile. Este bine să renunți totuși la oamenii pe care îi simți falși și care te-au dezamăgit până acum. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea îngrijește-te și odihnește-te conștient. Posibile consultații și analize. Odihnește-te conștient și ai încrdere că îți vei rezolva toate treburile la timp. A doua parte a săptămânii îți aduce noutăți financiare. Se conturează o nouă etapă de câștig favorabil pe termen lung de la locul de muncă.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie, dragoste, bani, carieră Balanță

Forfotă în sfera profesională. Discuții cu șefii, cu reprezentanții unor instituții oficiale, tema principală fiind banii și bunurile comune. Se pare că trebuie să organizezi reuniuni profesionale care implică activități de anvergură destul de costisitoare. De reținut că unii dintre cei alături de care ești implicat în aceste activități îți vânează fiecare gest sau fiecare vorbă. Sunt șanse de a-ți fi deteriorată imaginea publică și statutul socio-profesional. Fii prudent și nu te aventura într-o direcție doar așa de dragul schimbării sau al prestigiului! Discuții cu prietenii și acțiuni comune cu aceștia. A doua parte a săptămânii te predispune la interiorizare și neplăceri legate de sănătate. Odihnește-te și stai de vorbă pe îndelete cu tine însuți. Este vremea potrivită pentru schimbări fundamentale în ființa ta interioară.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie, dragoste, bani, carieră Scorpion

O săptămână dinamică în plan socio-profesional. Se conturează discuții aprinse cu șefi, cu oameni importanți, dar va apărea și oportunitatea unei călătorii în străinătate sau măcar departe de locurile natale. Este foarte important acum să-ți remodelezi mentalitatea, să renunți la tipare comportamentale perimate și la idei sau concepții care doar îți obstrucționează progresul. Sunt momente bune pentru a-ți trasa noi planuri de viitor și pentru a-ți înobila sufletul cu o filozofie nouă de viață. Prietenii sau colegii de la serviciu îți vin în ajutor în chip nebănuit. Evită controversele, escaladarea conflictelor și ocupă-te numai de interesele tale! În relațiile cu prietenii sunt aspecte favorabile și acțiuni favorabile. Ultimele zile ale săptămânii evidențiază afecțiuni alesistemului renal și ale segmentelor capului. Sunt momente bune pentru odihnă și dialog interior.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie, dragoste, bani, carieră Săgetător

Achitare de facturi restante, moșteniri! Este nevoie să te ocupi de segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Se pare că vei fi nevoit să achiți facturi restante, să te ocupi de credite sau să discuți cu cineva avizat despre investiții și credite. Pe de altă parte, este bine de reținut faptul că există detalii ascunse referitoare la veniturile pe care le obții la un loc de muncă și, de asemenea, referitoare la moșteniri, cheltuieli comune cu alții și venituri obținute din colaborări. Prudență și nu te lăsa impresionat de problemele materiale, financiare ale altora! Intervin chestiuni legate de o călătorie în străinătate, pe termen lung, fie pentru studii, fie pentru studii și cercetări. Segmentul profesional este foarte dinamic în partea a doua a săptămânii. Dialoguri cu șefi și oameni importanți, sarcini noi de lucru. În relațiile cu prietenii și susținătorii din mediul socio-profesionale se conturează un nou capitol de mare anvergură.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie, dragoste, bani, carieră Capricorn

Datorii acumulate! Săptămâna debutează cu aspecte parteneriale, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale. Este nevoie de rediscutarea unor termeni și condiții de desfășurare a proiectelor comune. Chiar dacă tonul discuțiilor este ridicat, cu puțin efort și bunăvoință sunt șanse să aplanezi orice diferend. Pe de altă parte, vor interveni și cheltuieli comune cu alții pe moșteniri, partaje, facturi, servicii comune. Evită acumularea datoriilor și a oferi altora sprijin material, deoarece veniturile tale sunt flucutante, existând riscul să rămâi tu în deficit. Demersuri intelectuale, discuții erudite, oameni interesanți în preajma ta. În plan profesional se deschide un nou capitol foarte important, de bun augur pe termen lung.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie, dragoste, bani, carieră Vărsător

Tensiuni și conflicte la locul de muncă. Mult de lucru la serviciu în această săptămână, însă, și acasă, în plan personal ai de făcut multe și mărunte. Sunt detalii care trebuie rezolvate în regim urgent, de aceea ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să te ocupi numai de priorități. Relațiile colegiale nu sunt ceea ce par, de aceea bazează-te numai pe fortele tale. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv și osos, astfel că vei avea nevoie de odihnă și remedii specifice. În a doua parte a săptămnâii vor interveni aspecte privitoare la relațiile parteneriale. Rediscutarea unor planuri comune cu alții, plus cheltuieli pe facturi, credite, datorii de orice fel. Sunt zile favorabile remodelării mentalității și abordării unei alte filozofii de viață. Noutăți din și despre străinătate.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie, dragoste, bani, carieră Pești

Ocupă-te de persoana iubită și de copii. Segmentul amoros este cumva deficitar, în sensul că una îți dorești tu, una discuți și stabilești cu ce dragi și cu totul altceva iese până la urmă. Se recomandă prudență, mai ales în relația cu generațiile tinere, pentru că există riscul declanșării unor conflicte. La serviciu ești foarte solicitat, astfel că vei fi nevoit să faci ore suplimentare sau să ceri sprijinul unui coleg pentru a duce la bun sfârșit tot ce ai de realizat. Evită suprasolicitarea nervoasă și discuțiile contradictorii. Ai toate șansele să rezolvi ceea ce ți-ai propus. Relațiile parteberiale sunt dinamice în zilele de 26 și 27 Decembi. Sunt probabile controverse și chiar desprinderi din unele colaborări. În segmentul financiar se deschide un nou capitol important, prefigurând câștiguri de la și prin alții.

sursa: astrocafe

Horoscop decembrie 2019. Luna Plină în Rac aduce mulți bani pentru aceste zodii... Horoscop zilnic: horoscopul zilei 1 decembrie. Balanțele se îmbogățesc!...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x