Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Certuri aprinse în cuplu și bătăi de cap pentru Raci! Nativii altei zodii trebuie să fie cu ochii în patru

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Racii se pot confrunta cu certuri aprinse și bătăi de cap în relația cu persoana iubită, iar nativii altei zodii trebuie să fie cu ochii în patru.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Racii se pot confrunta cu certuri aprinse și bătăi de cap în relația cu persoana iubită, iar nativii altei zodii trebuie să fie cu ochii în patru.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Fecioară

Fecioarele sunt pline de romantism, iar acest lucru se traduce nu doar în relația cu persoana iubită, ci și atunci când vine vorba despre pasiunile lor și modul în care interacționează cu cei din jur.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Balanță

Relaxare, romantism și entuziasm. Acestea sunt cuvintele care descriu ziua Balanței. Nativii încep să acorde mai multă atenție dorințelor pe care le-au ignorat până acum.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Scorpion

Pentru Scorpioni, armonia este cuvântul-cheie. Renunță la agitație și schimbă ceva în rutină. Le este recomandat să adopte o dietă echilibrată sau să înceapă să facă sport.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Săgetător

Săgetătorilor le merge bine în plan financiar. Dacă iau în calcul lecțiile învățate până acum și sunt puțin cumpătați, bugetul lor se va mări semnificativ.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Capricorn

Capricornii muncesc din greu chiar și duminică, pentru a-și atinge un scop pe care și l-au stabilit. Le este recomandat să se relaxeze, deoarece extenuarea nu îi va ajuta deloc.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Vărsător

Vărsătorii realizează că își doresc mai mult decât orice să găsească o persoană potrivită cu care să poată conecta perfect.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Pești

Pentru Pești, organizarea este cuvântul-cheie. Le este recomandat să își acorde timp pentru fiecare lucru pe care vor să îl facă.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Berbec

Berbecii au nevoie să experimenteze lucruri noi. Nu le-ar strica puțin timp petrecut în natură.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Taur

Taurii petrec timp de calitate cu persoana iubită, recuperând, după o perioadă mai încărcată.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Gemeni

Gemenii au multă energie și simt că lucrurile le vin din ce în ce mai natural. Dacă își stabilesc totul din timp, vor fi invincibili în ceea ce își propun.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Rac

Racii se pot confrunta cu certuri aprinse cu persoana iubită. Le este recomandat să nu acționeze sub impuls și să rezolve totul cu o discuție calmă.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Leu

Leii se simt iubitori și extrem de generoși astăzi. Însă, ar trebui să aibă grijă ca persoanele din jurul lui să merite ceea ce ei au de oferit.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro