Horoscop săptămânal 6-12 iulie, cu Camelia Pătraşcanu. Probleme în casa banilor, după Luna Plină din Capricorn

Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile astrelor în horoscopul săptămânal. Perioada 6 - 12 iulie vine cu probleme în casa banilor pentru unele zodii. Luna Plină în Capricorn, care tocmai s-a încheiat, are o influență majoră în intervalul următor, astfel că nativii din semnele de foc vor avea parte și de tensiuni în zona amoroasă.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie, cu Camelia Pătraşcanu

Horoscop săptămâna 6-12 iulie, cu Camelia Pătraşcanu. Există o zodie care va avea noroc la bani în noua săptămână, în ciuda tuturor influențelor nefaste ale Lunii Pline din Capricorn. Iată ce-ți rezervă astrele, în funcție de semnul tău astral:

Berbecii sunt într-o sferă tensionată săptămâna aceasta, întrucât sunt puși in situația de a lua decizii radicale pentru viitorul lor. Prima parte a săptămânii este decisivă pentru identificarea drumului pe care vor merge în viață.

Taur. Pentru tine, lucrurile merg excelent pe plan profesional, în ciuda contextului actual. Discuțiile la locul de muncă pot fi de bun augur.

Citește și: Horoscop dragoste, iulie 2020. Căror zodii le merge din plin, în luna lui Cuptor

Gemenii pun banii pe primul loc și se concentrează exclusiv spre a-i câștiga.

Racii sunt puși în situații de a fi tranșanți cu persoane în anturajul loc. Fie nu sunt pe aceeași lungime de undă, fie vor să se descotorosează de influența negativă.

Horoscop săptămâna 6-12 iulie, cu Camelia Pătraşcanu. Leii au noroc la bani

Leu. Aceasta este zodia pentru care banii nu vor fi o problemă. Cheful de muncă le aduce satisfacții finaciare neprevăzute. Timpul, însă, nu este de partea lor.

Fecioară. Această zodie își concentrează toată atenția spre mediul profesional. Munca este pe primul plan, iar veștile pentru ei sunt îmbucurătoare.

Balanţă. Echilibrul perfect în viața personală si profesională.

Scorpion. Oportunitățile nu întârzie să apară, mai ales dacă te concentrezi pe lucrurile pe care le-ai amânat destul de mult.

Săgetător. Posibile conflicte și discuții legate de bani. Presiunea finanțelor își spune cuvântul.

Capricornii vor avea o săptămână în care spiritul pragmatic va prima. Știu ce vor și se concetrează strict pe aspecte concrete.

Vărsător. Muncă, muncă și iar muncă. Pentru acești nativi vor veni din urmă lucrurui rămase restante.

Pești. Întâlniri importante și o formă de zile mari pentru Pești. Un job nou sau o investiție într-un obiect mult visat ar putea prinde contur săptămâna aceasta.

Ultimele știri