Căutare Live

Horoscop Berbec 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Horoscop Berbec 2020. Află ce îți rezervă astrele în următorul an. Despre dragoste, carieră și sănătate.

Horoscop Berbec pentru anul 2020

https://pixabay.com/

Nu lăsa pe nimeni să-ți spună ce să faci, chiar dacă rămâi deschis să asculți sugestii constructive. Îndrăzniți să derulați proiecte la care v-ați visat cu mult timp în urmă, acum este timpul.

Horoscop Berbec 2020 - Dragoste

Relaxați-vă și nu încercați să controlați situația, lăsați totul să curgă ... Ce înseamnă să curgă? Nu înseamnă să ignori lucrurile, ci să pui mintea într-o stare de pace neutră, să observi fenomenele care apar în mediul tău ca spectator, cu bucuria de a trăi, dar fără a intra într-o buclă de suișuri și coborâșuri emoționale. Obișnuiește-te cu seninătate și această atitudine te va ajuta pe tot parcursul anului 2020.

Horoscop Berbec 2020 - Carieră

Atenție la rivalitățile la locul de muncă, mulți încercați să vă pună piedici. Acoperă-ți spatele și acționează cu mare discreție: nu spune nimănui intimitățile tale, pentru că le-ar putea folosi împotriva ta. Tăcerea va fi cel mai bun aliat al tău.

Horoscop Berbec 2020 - Sănătate

Mergeți în mod regulat la fizioterapie sau la masaj terapeuți calificați, pentru a preveni contracturile și alte probleme posturale, deoarece stresul poate influența mușchii, provocând rigiditate. Descarcă excesul de griji care practică ceva sport care te motivează și, de asemenea, distrează-te.

Citește și: Horoscop chinezesc 2020. Cine are parte de ghinion și cine de noroc

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri