Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Surprize financiare mari pentru două zodii puternice! A venit și rândul lor să se bucure de succes

Horoscop weekend 23-24 mai 2020. ODouă zile pline de entuziasm și voie bună pentru majoritatea zodiilor! Soarele răsare și pe strada celor care credeau ca au fost părăsiți de forța divină! Nu vă faceți griji în ceea ce privește sectorul financiar, toate lucrurile se așază de la sine!

Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Surpriza financiare mari pentru două zodii puternice! A venit și rândul lor să se bucure de succes

Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Gemeni


Foarte importante zile sunt la finalul acestei saptamani, pentru ca in energia astrala te impulsioneaza sa finalizezi multe capitole de viata si activiate. Sunt momente bune pentru a renunta la obiceiuri, conceptii, situatii si relatii stagnante sau care te impiedica sa mergi in directia dorita de tine. Asculta-ti vocea interioara si ai incredere in ce iti spune! Intuitia este accentuata, iar revelatiile obtinute sunt memorabile.


Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Rac


Finalul acestei sapamani este favorabil activitatilor usoare, dar in primul rand odihnei. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca se pot evidentia afectiuni mai vechi sau mai noi. Evita discutiile aprinse si stresul. Relaxarea si linistea sufleteasca vin, fie prin dialogul cu persoanele dragi, fie ocupandu-te de activitati elevate, de tipul meditatii interioare, lecturarea unor carti sfinte sau visarea cu ochii deschisi la o lume idilica.


Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Leu


In relatiile cu prietenii se petrec evenimente surprinzatoare in zilele acestui weekend. Pentru ca energia astrala este puternica, bulversanta vei primi influente astrale deosebite care te vor ajuta sa intelegi adevaratele intentii ale unora, care in fata ta folosesc, masti binevoitoare. Priveste cu atentie in preajma ta si fii atent la vorbele si gesturile tuturor. Revelatii suprinzatoare, final de relatii si revizuirea proiectelor socio-profesionale.


Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Fecioara


Sfarsitul acestei saptamani anunta un final de etapa socio-profesionala. In ceea ce priveste relatiile cu sefii, autoritatile, colegii, mai ales cu femeile vei decide clar sa le reconfigurezi si pe unele chiar sa le dizolvi. Vor iesi la iveala neregulile si nemultumirile existente la locul de munca si in relatiile colegiale. Imaginea ta in ochii celorlalti si pozitia in cadrul unui grup de lucru vor avea de suferit, daca le lasi la voia intamplarii.


Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Balanta


In aceste zile de weekend, forfota mentala este accentuata, rezultand un stres psihic greu de stapanit. Te ajuta mult desfasurarea activitatilor intelectuale si dialogurile cu persoane erudite. Sunt posibile rasturnari de situatie in relatiile cu persoanele aflate in strainatate sau in planurile de calatorie intocmite mai demult. Se recomanda prudenta si discernamant, intrucat nervozitatea si graba pot produce pagube de tot felul.


Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Scorpion


Segmentul financiar comun cu altii reprezinta o tema importanta in zilele acestui sfarsit de saptamana. Sunt momente foarte importante, care marcheaza finalul unei etape de castig de la si prin altii, insa pot intra in discutie si lamurirea unor cheltuieli comune sau datoriile de orice fel. Alege-ti prioritatile si nu te lasa dus de valul emotiilor sau nervozitatii accentuate din aceasta perioada. Posibile erori in documentele financiare.


Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Sagetator


Relatia cu partenerul de viata, dar si cea cu asociatii, colaboratorii profesionali va ajunge la un final in acest weekend, situatie prefigurata de tumultul energetic astral. Datorita relatiilor cu membrii familiei sau datorita nevoilor familiei si gospodariei esti nevoit sa-ti revizuiesti relatiile parteneriale si activitatile comune cu aceste persoane. Atentia ta este focalizata pe activitati domestice, aspect deranjant pentru ceilalti.


Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Capricorn


Sfarsitul acestei saptamani anunta reconfigurari profesionale. Eenergia astrala din aceste zile te predispune fie la schimbari majore la locul de munca, aspect care poate sa insemne si renuntarea sau pierderea locului de munca, fie pur si simplu tu decizi sa te raportezi cu totul altfel la munca, indatoriri profesionale si implicatiile lor. Ingrijeste-ti sanatatea, pentru ca intregul organism este vulnerabil.


Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Varsator


La acest final de saptamana, contextul astral dinamizeaza relatiile sentimentale. Este rost de rasturnari de situatie in relatia cu persoana iubita, dar pot intra in discutie si copiii. Fii intelegator cu toata lumea si foloseste-ti atitudinea prietenoasa! Astfel se vor detensiona lucrurile si vei gasi impreuna cu cei dragi, solutii constructive pentru toate problemele existente. Relaxeaza-te cu un hobby.


Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Pesti


In acest weekend se petrec evenimente interesante in plan domestic. Energia acestor zile favorizeaza relatiile cu membrii familiei si desfasurarea treburile gospodaresti. Spiritele sunt incinse, de aceea ar fi bine sa ai rabdare cu toata lumea, sa vorbesti putin si sa nu te lasi coplesit de emotii. Este un bun prilej de a lamuri chestiuni patrimoniale si de a afla adevaratele intentii ale celor dragi.


Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Berbec


In acest weekend, mentalul este bulversat, obosit, astfel ca in consecinta este dificil sa te concentrezi pe o tema anume sau pe dialoguri importante. Contextul astral evidentiaza predispozitia la a discuta cu cei apropiati sau de a hoinari prin locurile preferate. Bine ar fi sa discuti banalitati si sa eviti sa-ti expui slabiciunile sau intentiile. Relaxeaza-te, fii ingaduitor cu toata lumea!


Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Taur


Apar pe neasteptate cheltuieli la sfarsitul acestei saptamani. Sunt momente favorabile pentru a revizui bugetului disponibil si a analizarea modul in care obtii venituri dntr-o activitate profesionala oficiala. Deocamdata, concluziile pot fi nemultumitoare. Provocarea momentului consta in a-ti remodela tu atitudinea fata de bani, bunuri si implicatiile lor. Se incheie o etapa importanta in ceea ce priveste castigurile.

(sursa: AstroCafe)

Recomandari