Antena Căutare

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 septembrie 2019. Greutăți în carieră pentru Săgetători

Horoscop zilnic din 10 septembrie 2019 aduce vești noi despre fiecare zodie în parte. Horoscopul zilei de marți anunță greutăți în carieră pentru Săgetători, Berbecii se vor confrunta cu probleme de sănătate, Taurii au blocaje. 

horoscopul de marti 10 septembrie

Horoscop zilnic din 10 septembrie 2019 aduce vești noi despre fiecare zodie în parte. Horoscopul zilei de marți anunță greutăți în carieră pentru Săgetători, Berbecii se vor confrunta cu probleme de sănătate, Taurii au blocaje.

Citește și: Horoscop săptămânal 9-15 septembrie 2019. Bani și cadouri pentru Vărsător

Tipurile de elevi sau studenți, în funcție de zodie. Nativii care învață cel mai repede și pe care toată lumea îi invidiază

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 septembrie 2019 Berbec

Berbecii vor avea parte de probleme de sănătate, dată fiind axa celor două case ale sănătăţii care va fi marcată de numeroase opoziţii între planetele care vor tranzita zodia Peştilor şi cea a Fecioarei, născând stări de disconfort organic şi psihic. De asemenea, în această perioadă se vor menţine marcajele care funcţionează de mai mult timp pe sectorul muncii. Nativii vor munci mai mult deât în alte dăți.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 septembrie 2019 Taur

Taurii au parte de tot felul de blocaje și nu mai știu ce să creadă despre o persoană, o idee, o iniţiativă, un program de acţiune în care s-au implicat şi care acum pare a fi intrat în criză. De asemenea, se pot aștepta la nemulţumiri şi dezamăgiri în plan subtil care privesc, direct sau indirect, profesia, pregătirea profesională, stadiul actual al activităţii, prin lipsa acestora de eficienţă, succes, strălucire sau împlinire în care nativul Taur speră.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 septembrie 2019 Gemeni

Gemenii au parte de noutate, de schimbare, de împrospătare a impresiilor şi convingerilor cu argumente noi, cu speranţe sau cu perspective care să-i motiveze pe Gemeni. Vor avea parte de un răstimop complicat, adus de Luna Neagră, care se formează pe direcţia caselor IV/X, de unde şi amestecul ciudat, inegal ca valoare şi importanţă, în economia vieţii de fiecare zi a nativi lor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 septembrie 2019 Rac

Racii vor avea parte de surprize de natură materială, dar şi un fel de a trece pe lângă un pericol. Racii vor fi atenţi la toate semnalele (mesajele) care le vor parveni pe căi diferite şi care îi vor pune în gardă şi mai ales dacă în această perioadă, ei vor efectua deplasări sau activităţi cu grad sporit de risc. Axa celor două case ale comunicării, învăţării, valorificării cunoştinţelor şi a deplasărilor va fi pusă la încercare de cele douăsprezece opoziţii generate de planetele în tranzit prin Peşti şi Fecioară.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 septembrie 2019 Leu

Leii vor avea parte de surprize din partea partenerului de viaţă, de afaceri, de proiect, de negociere. De asemenea, astrologii anunță că urmează un marcaj puternic pe axa celor două case ale banilor obţinuţi în varii condiţii (salariu, ajutor), care va pune în evidenţă o eroare de apreciere mai veche, o neînţelegere a realităţii, o decizie anterioară neinspirată.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 septembrie 2019 Fecioară

Fecioarele vor avea parte de o perioadă specială și vor fi puse în situația de a se controla, de a rămâne calmi, de a-şi economisi energia fizică şi psihică. De asemenea, nativii din zodia Fecioară vor recurge la raţionamentele logice ori de câte ori un eveniment în plan partenerial pare să-i deruteze sau să-i pună în dificultate.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 septembrie 2019 Balanță

Balanțele ar putea să-și facă griji în privința sănătății. Dacă stările de spirit fluctuate pot fi trecute cu vederea sau nu le pot tulbura stilul de muncă şi viaţă cotidian, atunci trebuie să fie atente la disfuncţii abdominale, intestinale, biliare, gastrice sau metabolice. Atenție și la locul de muncă unde vor fi critici multe din partea șefilor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 septembrie 2019 Scorpion

Relaţiile afective, de prietenie sau de simpatie şi de bună cooperare vor sta sub semnul celor douăsprezece opoziţii care vor afecta casele V/VII. Se pare că nu este nun moment oportun pentru a tranşa nemulţumirile, îndoielile sau contradicţiile apărute în sufletul sau în mintea nativilor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 septembrie 2019 Săgetător

Săgetătorii au parte de sentimente amestecate, stârnite de situaţia prin care trece o rudă și nevoia de a fi alături de cei dragi. Vor avea parte și de greutăți în sectorul carierei şi al ascensiunii sociale unde se vor confrunta cu o realitate ce-i obligă să devină pragmatici şi rezonabili.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 septembrie 2019 Capricorn

Capricornii vor avea parte de mici surprize, dar şi posibile soluţii ingenioase în plan financiar. De asemenea, unele unele schimburi de opinii şi impresii vor avea darul să-i liniştească pe nativi sau, măcar, să le facă plăcere. Atenție la dușmanii din umbră!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 septembrie 2019 Vărsător

Nativii vor avea parte de benenficii materiale sau măcar de speranța unei rezolvări financiare. Cu toate acestea, axa celor două case ale banilor şi avantajelor financiare prezintă o latură de care e bine să se ţină cont. Atenție la cheltuieli.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 septembrie 2019 Pești

Peștii vor avea un farmec aparte. Cei care au probleme în cuplu, care au procese, au neînţelegeri cu asociaţii sau cu partenerii de proiect ori care au litigii şi procese vor fi obligaţi să spună adevărul oricât de dureros ar fi acesta!

sursa info: horoscop urania

Tipurile de elevi sau studenți, în funcție de zodie. Nativii care învață cel mai repede și pe care toată lumea îi invidi... Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Discuții aprinse în familie pentru Berbec. O altă zodie face o ...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x