Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 13 iulie 2019. Leii caută iubirea adevărată

Horoscop zilnic din 13 iulie 2019 aduce vești noi despre cum va fi prima zi din weeked pentru zodii. Leii pun în în prim plan iubirea, Scorpionii își numără banii, Berbecii sunt în centru altenției. Află ce spune despre zodia ta în horoscopul de sâmbătă.

horoscop zilnic horoscopul zilei 13 iulie 2019

Horoscop zilnic din 13 iulie 2019 aduce vești noi despre cum va fi prima zi din weeked pentru zodii. Leii pun în în prim plan iubirea, Scorpionii își numără banii, Berbecii sunt în centru altenției. Află ce spune despre zodia ta în horoscopul de sâmbătă.

Horoscopul zilei de sâmbătă anunță evenimentul astral de Lună în Săgetător, care provocă puternice sentimente pozitive și optimism, presimțiri de bine, soluții, relații minunate. Vitalitatea crește, iar bunele intenții domină mintea oamenilor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 13 iulie 2019

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 13 iulie 2019 Berbec

Relațiile cu străinătatea sunt la mare căutare în acest weekend. Ori vorbești cu persoane străine, de care nu mai știai nimic de o perioadă bună de timp, ori trebuie să te ocupi de aspectele necesare unei călătorii indeparate. Îți sunt favorizate întâlnirile pe teme sociale, cu grupuri de interes comun, reluarea unor secvențe de învățare sau programarea unor cursuri de lungă durată.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 13 iulie 2019 Taur

Banii și implicațiile lor te preocupa mult la finalul acestei săptămâni. Este vorba mai ales de banii și bunurile pe care le deții în comun cu alții. Recomandabil este să ai în vedere achitarea la timp a tuturor datoriilor. Evită speculatiile financiare, investițiile sau asocierile în afaceri, pentru că factorul neprevăzut îți poate creă neplăceri greu de estimat și remediat. În compania celor apropiați te simți cel mai bine zilele astea, așa încât profită de prezența și sfaturile lor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 13 iulie 2019 Gemeni

Relațiile parteneriale îți vor atrage în mod deosebit atenția și eforturile. Sunt posibile neplăceri cu partenerii de afaceri sau în desfășurarea activităților în cazul unei colaborări. Atenție că se pot iscă brusc conflicte greu de ținut în frâu. Bine ar fi să profiți că este week-end și stai departe de sferă profesională. Pe de altă parte sunt posibile neplăceri și în relația cu partenerul de viață. Ineditul și răsturnările de situație sunt la ordinea zilei.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 13 iulie 2019 Rac

Cu greu te desprinzi zilele acestea de treburile de la serviciu. S-ar putea să fii nevoit să mergi la lucru sau să lucrezi de acasă. Există activități pe care nu le-ai finalizat corect și la timp, fiind necesar să le tot reiei. Bazează-te doar pe forțele tale, deoarece colegii mai mult te împiedică, iar pentru șefii tăi este week-end. Fii prudent și odihnește-te, pentru că organismul este obosit și poate cedă ușor. Odihnește-te suficient!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 13 iulie 2019 Leu

Distracțiile și aventurile, atât de dragi ție, parcă te ocolesc weekend-ul acesta. Relațiile sentimentale sunt răscolite și mai bine ar fi să te ții departe de ele. Există în sufletul tău o mare dorință de iubire, însă ai tendința de a te asocia foarte ușor cu persoane frivole și de aici mai este un pas mic până la eșec. Pentru alții, copiii le dau bătăi de cap. Aceștia sunt rebeli, vor să își traiasa viață după bunul plac. Fii intelegător cu cei dragi!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 13 iulie 2019 Fecioară

Treburile gospodărești îți sunt favorizate. Ocupă-te serios și pe îndelete de reparațiile curente, în special la sursele de foc. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, deci fii prudent. Sunt posibile conflicte care ar duce mai departe la instrăinări și vorbe grele. Fii prudent, ascultă părerile celor dragi în tot ce ține de casă și patrimoniu familial. Respectă-le dorințele și problemele de viață.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 13 iulie 2019 Balanță

Tu ești mai mult pe drumuri. S-ar putea să fii nevoit să călătorești, fie pentru a ajută pe cineva drag, fie în scop profesional. Fii prudent la drum și verifică atent detaliile călătoriei. Pe de altă parte, relațiile cu cei apropiați sunt dinamice și izul conflictului domnește în aer. Bine ar fi să te ții departe de problemele celorlalți și să te ocupi mai mult de ține. Gândirea și comunicarea sunt viciate, astfel încât evită să vorbești prea mult sau să iei decizii majore.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 13 iulie 2019 Scorpion

Tema principală a weekendului vizează câștigurile obținute din activitatea defasurata la un loc de muncă. Veniturile tale fluctuează mult, însă de această data nemulțumirea ta poate atinge cote înalte. Pe de altă parte, îți pot veni bani, bunuri sau favoruri dintr-o activitate mai veche. Atenție că rasturnatile de situație te pot luă prin surprindere! Recomandabil este să eviți cheltuielile extravagante și speculatiile financiare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 13 iulie 2019 Săgetător

Ești foarte emotiv la finalul acestei săptămâni. Energia astrala de care beneficiezi acum te sensibilizează mult vizavi de problemele celorlalți. Fii prudent și evită implicarea în treburile altora. Îți sunt benefice tratamentele cosmetice, dietele de sezon sau exercițiile fizice ușoare. Relaxează-te, ocupă-te numai de ține și evită oamenii zgomotoși și locurile aglomerate. Este vremea marilor schimbări pentru ține, iar uneori acestea se fac cu cântec.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 13 iulie 2019 Capricorn

Weekendul acesta este indicat să stai cât mai departe de forfotă cotidiană. Starea ta de spirit este fluctuantă, rezultând astfel vulnerabilizarea sănătătii și a relațiilor cu ceilalți. Evită activitătile solicitante și, le nevoie, cesre sprijinul celor dragi și de încredere. Îți sunt de mare folos plimbările în aer liber, meditațiile în locuri sfinte și odihnă. Nu sunt recomandate consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 13 iulie 2019 Vărsător

La finalul acestei săptămâni ești înconjurat de prieteni. Relațiile cu aceștia sunt o temă foarte dinamică și interesantă a perioadei pe care o traversăm. Sunt posibile rupturi bruște de cunoștințe vechi. Provocarea constă în a fi mai selectiv vizavi de anturajul ales, deoarece este foarte dificil să realizezi cine îți este prieten adevărat. Sănătatea este precară în special pe segmentele aparatului digestiv, de aceea fii prudent și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 13 iulie 2019 Pești

Vrei, nu vrei, zielele acestea ești în prim planul vieții publice. Poți fi invitat la diverse reuniuni cu persoane oficiale. Sunt momente delicate, deoarece imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit. Fii prudent, vorbește puțin, ascultă mai mult și evită promisiunile. Relațiile profesionale sunt bulversante, în sensul că la tot pasul apar responsabilități noi și de lungă durată.

Citește și:

Horoscop. Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie

Ai grijă cum te comporți cu aceste zodii. Sunt cele mai pretențioase persoane

Acestea sunt zodiile pasionale care ard pentru dragoste. Ești 100% norocos/norocoasă dacă ai una