Antena Căutare

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019: Noutăți profesionale pentru Rac

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019 duce noutăți profesionale pentru Rac, criză existențială pentru zodia Capricorn, sprijin astral pentru Vărsător. Ce anunță horoscopul de joi pentru fiecare zodie

horoscop 17 octombrie 2019

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019 duce noutăți profesionale pentru Rac, criză existențială pentru zodia Capricorn, sprijin astral pentru Vărsător. Ce anunță horoscopul de joi pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019 Berbec

Urmează o perioadă bună pentru studii, examene, competențe profesionale. Posibilitatea de a face unul sau mai multe drumuri, nu lipsite de mici piedici de natură legală. Cu alte cuvinte veți umbla după avize, aprobări, fie ele şi verbale, de tipul obţinerea unei autorizaţii, legitimaţii sau a unui permis. La capitolul profesie, vă trec prin cap tot felul de soluții ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentați-le cu modestie șefilor dumneavoastră care va vor aprecia creativitatea.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019 Taur

Mare atenție că motivele de nemulţumire şi dispută cu un partener de viaţă sau cu unul de afaceri se pot mări, iar reproşurile şi criticile nu vor fi decât expresia unei nemulţumiri mai vechi şi mai profunde decât o arată, pentru moment, cuvintele. Atenție că momentul astral nu este favorabil rezolvării litigiilor sau a oricăror chestiuni legate de bani. Vă implicați în proiecte mari și vizibile, sunteți atenți la toate detaliile și comunicați bine cu cei cu care colaborați în privința obiectivelor pe termen lung, dar rezultatele nu se văd momentan.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019 Gemeni

Gemenii vor avea parte de o stare de spirit excepțională, cum nu au mai avut de mult. Este o perioadă bogată în stimuli mentali: intuiţie, imaginaţie, inspiraţie, capacitate de a se ataşa de ideile noi, curiozitate intelectuală, creativitate: moment favorabil debuturilor în plan artistic. Atenție că imaginea publică va avea de suferit, în final, șefii sunt nemulțumiți de munca prestată.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019 Rac

Aveți o putere redusă de concentrare, fugă de idei, dispoziţie interioară instabilă. Pe de altă parte, ceea ce simțiți nu este și ceea ce arătați la exterior, deoarece, cumva, veți câștiga admirația și respectul colegilor și a prietenilor pentru realizările dumneavoastră. Noutăți profesionale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019 Leu

Dialoguri cu unii prieteni, menţinute din politeţe, comunicare superficială, de ocazie, fără vreun beneficiu real. La capitolul dragoste sunt singurele vești bune, căci romantismul și intensitatea pasionala își dau mână în ceea ce va privește. Puteți întâlni pe cineva nou și să vă îndrăgostiți pe loc.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019 Fecioară

Răstimp delicat din cauza unor posibile controverse, atacuri sau “lucrături” pe care nativii vor fi obligaţi de împrejurări să le dejoace ori să le “dea pe faţă”. De aceea, acum este momentul ideal de a lucra și comunica direct cu superiorii ierarhici; imbinati creativitatea cu viziunea realistă pe termen lung, să spuneți ceea ce gândiți, pe șleau, și să nu lăsați pe nimeni să vă știrbească autoritatea.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019 Balanță

Apar informaţii care vin de “departe” (provincie, străinătate): nevoia de a ajunge “la zi” cu informaţia de specialitate prin desfăşurarea unor activităţi specificate. Ca notă generală, îngrijorări sau disfuncţii salariale. La capitolul relație, urmează o perioadă promițătoare în căutarea unei relații, iar întâlnirile pot fi cu totul surprinzătoare sau intermediate de vreun prieten.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019 Scorpion

O perioadă cu consultări cu specialişti, informări menite să le consolideze o atitudine, o decizie sau o strategie ce priveşte o chestiune materială sau bănească destul de complicată sau litigioasă. Aveți parte de protecție astrală, date fiind și abilităţile sporite la nivelul proceselor mentale și capacitatea de acționa corect și la obiect în orice situație. La locul de muncă, se poate dovedi oportună reluarea unei inițiative și examinarea aspirațiilor legate de viitor vostru în carieră.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019 Săgetător

Urmează dialoguri cu specialiştii sau părţile implicate într-un contract, conflict, litigiu pe teme juridice şi procedurale fără a se ajunge neapărat la o decizie finală. Cei ambițioși dintre dumneavoastră, dornici să-și ridice carieră la un alt nivel, sunt sprijiniți de oameni influenți, că să obțină succese în pefesie și în afaceri. Atenție mare la capitolul dragoste; o persoană din trecutul vostru dorește să reia relația cu voi! Ar fi bine să nu acceptați până nu-i aflați adevăratele intenții.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019 Capricorn

Dialoguri profesionale, explicaţii, cereri, sacrificii. Nimic din ce credeți că ați construit până acum nu va rămâne în picioare, ci va trebui să luptați mult prea mult. Unii Capricorni se vor pierde pe drum, urmând o criză existențială.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019 Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o perioadă bună, plăcută, destinsă, mai ales cei tineri. La capitolul dragoste, puteți să înfiripați o idila care, alimentată de ambii parteneri, să se transforme într-o mare dragoste. Sprijin astral.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 octombrie 2019 Pești

Nativii vor depune mari eforturi efort de a face faţă solicitărilor pe care le pun, în mod normal gospodăria, casa, familia, părinţii sau administrarea bunurilor. Decizii radicale păguboase, legate de veniturile proprii. La capitolul dragoste, veți visa la uniunea profundă cu celălalt, veți dori să aparțineți cuiva anume, să va contopiți într-o dragoste mare.

Citește și:

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. De ce să ai un Scorpion lângă tine

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 octombrie 2019. Funcție de conducere pentru Leu... Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 17 octombrie 2019. Dezamăgire imensă pentru Lei și o șansă uriașă pentru o alt...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x