Live acumObservator 23
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019. Racii sunt bârfiți și sabotați

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019. Taurii au discuții aprinse, Gemenii pot avea probleme de sănătate, Racii sumt bârfiți și sabotați. Horoscopul de duminică pentru toate zodiile. 

horoscopul 20 aprilie 2019

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019. Taurii au discuții aprinse, Gemenii pot avea probleme de sănătate, Racii sumt bârfiți și sabotați. Horoscopul de duminică pentru toate zodiile.

Horoscop de Florii. Ce zodii plâng de Florii - lacrimi și durere

Horoscop de weekend 20 - 21 aprilie 2019. Ce aduce Luna în Scorpion

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019 Berbec

Urmează o perioadă caracterizată prin trăiri intense și capacitatea nativilor de a lua act și de a aprofunda gânduri și convingeri în intenția de a afla adevărul sau de a găsi soluții potrivite în chestiuni financiare care se dovedesc a fi tot mai dificile. Nativii trebuie să răspundă urgent la probleme financiare care se pot rezolva numai pe căi juridice, administrative, instituționale. Berbecii se vor simți nevoiți să aibă doar dialoguri limitate doar las trictul necesar.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019 Taur

Urmează o perioadă de dispute aprinse, de schimburi de cuvinte tăioase în privința unor interese materiale care nu se reglementează pe cale juridică. Seara vă va găsi în sânul familiei, făcând planuri mărețe de viitor. Pace și armonie între parteneri.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii vor avea probleme de sănătate, simțindu-se lipsiți de energie și de spor. Gândurile li se îndreaptă către schimbările la locul de muncă, fapt care îi va stresa și îi va alarma. Se prefigurează discuții aprinse, escaladarea conflictelor între soți, parteneri de afaceri. Tensiunile pot continua și în săptămâna ce va urma.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019 Rac

Racii trebuie să rezolve urgent chestiuni ce țin de nereguli la locul de muncă. Astrologii îi sfătuiesc să țină seama de bârfe și provocări venite din partea celor care urmăresc ascuns să le ia postul sau funcția și care nu se feresc să saboteze sarcinile. Încercați să nu vă lăsați intimidați și să îi demascați pe intriganți.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019 Leu

Vă preocupă casa și familia și aveți mult spor în treburile gospodăreltunt temele principale propuse de astre la sfarsitul acestei saptamani. Ai spor in treburile gospodarești. De altfel, vă gândiți serios să faceți achiziții ce țin de casă, poate chiar să vă schimbați locuința cu una mai încăpătoare. Persistă tendinta de a te refugia in domeniul profesional, iar membrii familiei te pot taxa că nu le acordați atenția cuvenită.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019 Fecioară

Fecioarele vor ține cu tot înadinsul să-și păstreze obiectivitatea și luciditatea și să nu se lase ghidați de imperiul emoțiilor. Urmează o serie de evenimente neprevăzute la locul de muncă, la care trebuie să fie pregătiți. Aceste informații îi vor pune serios pe gânduripe nativi și îi vor determina să apere interesele materiale și mai abitir. Se vor bucura de câștiguri.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019 Balanță

Balanțele sunt preocupate de învățare, de acumularea informațiilor și de progres. Atmosfera din casă este una destul de tensionată și pot exista premisele unui partaj, proces, fapt ce le va stârni îngrijorarea. Ar fi bine să vă verificați pe indelete bugetul de venituri și cheltuieli și să vp luați măsuri de siguranță vizavi de banii și bunurile personale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019 Scorpion

Luna va fi în tranzit în zodia Săgetătorului, fapt ce le va da nativilor care aparțin acestui semn mult entuziasm și combativitate. Sunt posibile conflictele și divergențe majore cu partenerul de viață, de afaceri, cu colaboratorii sau cu reprezentanții unor instituții.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019 Săgetător

Ai nevoie să te sustragi din mijlocul acțiunii și să rămâi tu cu tine. Sufletul tău are nevoie de introspecție și nu ești pregătit mental pentru sarcini noi. Evită treburile solicitante și spațiile aglomerate. Singurătatea îți poate fi cea mai bună prietenă și sfătuitoare în aceste momente. Ai parte de insomnii, stări alterate de sănătate, dar toate au rolul de a te ajută să meditezi pe îndelete la oamenii și evenimentele din viață ta.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019 Capricorn

Posibile probleme de sănătate, nu vă veți simți deloc în largul vostru. De altfel, ar putea avea probleme și la locul de muncă, generate de acuzații cu privire la corectitudinea lor. Este foarte greu de stabilit graniță dintre o relație de prietenie și una sentimentală. De aceea urmărește atent ce se petrece în jurul tău și nu vota nici în favoarea prieteniei, dar nici în favoarea unei legături amoroase.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019 Vărsător

Există riscul de a intra în contradicţii de opinie asupra unui fapt de viaţă şi viziune generală sau, şi mai grav, asupra unui proiect comun. Dar lucrurile se vor aranja în folosul vostru și veți avea parte de o perioadă mai bună și de mare inspirație. Aranjeaza-ți programul de așa natura încât să și iesi în lume, dar să îți și îndeplinesti obligațiile familiale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 aprilie 2019 Pești

Peștii trec printr-o perioadă de demersuri socio-profesionale profitabile, care le vor pune bazele unei dezvoltări ulterioare. Veți avea parte de și de unele nemulţumiri şi izolări semnificative faţă de persoanele pe care nu le mai doriți în viața voastră.

Recomandari