Căutare Live

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 august 2019. Vărsătorii trebuie să-și limiteaze cheltuielile

Horoscopul zilnic din 3 august 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie în parte. Zodia Vărsător trebuie să fie atent la cheltuieli. Racii pleacă în călătorii scurte.

Horoscopul zilnic din 3 august 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie în parte. Zodia Vărsător trebuie să fie atent la cheltuieli. Racii pleacă în călătorii scurte.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 august 2019 Berbec

Treburile de rutină vor continuă și în acest weekend. Fie că este vorba despre sferă domestica, fie despre sferă profesională, ești foarte absorbit de ceea ce faci. Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât evită provocările celorlalți și ocupă-te doar de treburile tale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv. Bine ar fi să-ți dozezi eforturile și să-ți rezervi momente de odihnă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 august 2019 Taur

Persoană iubită sau copiii îți aduc multe provocări la sfârșitul acestei săptămâni. Motivul disputelor este legate de anturajul pe care îl frecventează și de faptul că sunt plecați în mod constant. Bine ar fi să discuți deschis și să spui direct și la obiect ce te nemulțumește. Temerilele tale vizavi de cei dragi sunt fondate, deoarece există factori riscanți legați de acțiunile întreprinse de ei

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 august 2019 Gemeni

Finalul săptămânii este favorabil treburilor gospodărești. Ai avea spor și succes la curățenii generale, reparații curente și reamenjari interioare. Pot intră în discuție achiziționarea unor bunuri patrimoniale și se pare că ai și bani pentru astfel de cumpărături. Nostalgia copilăriei și amintirea năzbatiilor ei sunt la cote înalte. Ar fi bine să vorbești sau să te întâlnești cu neamurile și cu prietenii dragi, ostoindu-ți astfel dorul de trecut.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 august 2019 Rac

Este posibil să pleci în călătorii pe distante scurte. Într-un anume fel ești o mică vedetă printre apropiați, deoarece ești șarmant, iar poveștirile tale incantă pe toată lumea. Fii prudent în vorbe și fapte, pentru că ceilalți vor reține mult și bine tot ce este legat de ține. O rudă sau un prieten apropiat îți poate solicita ajutorul.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 august 2019 Leu

Tot ce este legat de regimul muncii, cu accent pe câștigul aferent este supus fluctuațiilor. Bine ar fi să-ți modelezi în permanență concepțiile și atitudinea față de acest segment de viață și activitate, altfel existând riscul apariției problemelor de sănătate. Ai susținere astrala deosebită pentru a ieși victorios.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 august 2019 Fecioară

Citește și
imagine cu o soacra
Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut
Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut
Colaj cu Bianca Drăgușanu
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a acidului din buze: „Nici nu mă așteptam”
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a acidului din buze: „Nici nu mă așteptam”
colaj de imagini cu mary crumpton imbracata intr-o bluza portocalie
Ea e femeia cu un soț, un logodnic și doi iubiți. Cum decurge relația și ce spun rudele despre legătura inedită
Ea e femeia cu un soț, un logodnic și doi iubiți. Cum decurge relația și ce spun rudele despre legătura inedită
Mai multe articole

Energia de care beneficiezi la sfârșitul acestei săptămâni este la cote mari și ar trebui să o canalizezi în activități care presupun efort fizic și mental. Ai avea succes la cumpărături pentru înnoirea garderobei, la exerciții fizice la o sală, la tratamente de îngrijire corporală și la începerea unei diete de sezon.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 august 2019 Balanță

Zilele acestea ar fi bine să fii cât mai retras. Energia vitală este la cote minime, iar organismul obosit. Sistemul digestiv și picioarele sunt vulnerabile, de aceea fii prudent și îngrijește-te mai mult. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că diagnosticul și recomandările ar putea fi eronate.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 august 2019 Scorpion

Roieste în jurul tău un protector important, care îți va oferi informații prețioase legate de sferă profesională. Temă principală a acestor zile pare să fie legată de banii și bunurile pe care le deții în comun cu partenerul de viață sau de afaceri. Selectează infomatiile primite și evită să dai replici dure.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 august 2019 Săgetător

Weekend-ul anunța evenimente cu multă lume. Ochii și urechile lumii sunt ațintite asupra ta, de aceea ai mare grijă cum te prezinți. Ceilalți te vor provocă destul de mult. Alege-ți cuvintele cu grijă și vorbește doar atunci când ești întrebat. O discuție cu un șef sau cu reprezentantul unei instituții oficiale te poate pune într-un con de umbră.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 august 2019 Capricorn

Zilele weekend-ului îți aduc discuții și întâlniri cu persoanele aflate departe de granițele țării. Unele informații te pot necaji, însă ai răbdare și încredere că timpul lucrează în favoarea ta. Pe de altă parte, ar fi bine să te gândești la propria ta instruire personală și profesională. Dacă ești deja implicat în vreo formă de instruire sunt posibile altercații cu profesorii, instructorii sau colegii

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 august 2019 Vărsător

Evenimentele acestor zile te vor duce în segmentul banilor și bunurilor deținute în comun cu un partener de viață sau de afaceri. Există nemulțumiri serioase în acest sens, pentru că tu muncești mult, iar ceilalți se pare că profită de pe urmă eforturilor tale. Verifică achitarea taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Veniturile tale din activitatea desfășurată la un serviciu fluctuează, de aceea fii prudent.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 3 august 2019 Pești

Ți se poate reproșa faptul că îți neglijezi jumătatea și că te ocupi de orice altceva. Totodată ar fi bine să arunci o privire și la colaborarile în care ești implicat, pentru că există hibe ce trebuie înlăturate. Dorință ta de izolare de restul lumii este evidența și deranjanta pentru ceilalți, de aceea mulți vor dori să se îndepărteze de ține.

Sursa horoscop: astrocafe.ro

Citește și:

Horoscop august 2019. Zodiile cu noroc în dragoste și bani

Horoscop țigănesc august 2019. Sfeșnicul și Steaua au parte de o lună excepțională

Horoscopul Zilei, de azi 2 august 2019. Nativii acestei zodii vor primi o ofertă de muncă bine plătită!... Horoscop zilnic: horoscopul zilei 4 august 2019. Peștele are probleme în dragoste...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri