Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Horoscop dragoste. Intrăm în zodia Leu: cu ce zodii vor face cuplul perfect

Leul devine zodia vedeta a horoscopului în perioada 23 iulie – 22 august. Acest nativ s-a nascut sa domine si sa influențeze, sa joace mereu rolul principal in prestigioase piese de teatru pe scena vietii. Află cu cine se poate cupla Leul in luna august.

Leul devine zodia vedetă a horoscopului în perioada 23 iulie – 22 august. Acest nativ s-a născut să domine și să influențeze, să joace mereu rolul principal în prestigioase piese de teatru pe scena vieții. Dar nimeni nu este complet fără iubire așa că ne îndreptăm atenția către compatibilitățile zodiei Leu. Află cu cine se poate cupla Leul în luna august.

Marte se află în zodia Leu până pe 18 august și aduce Leului semntimente puternice și profunde. În aceste zile cel mai important este să trăiască momenntul și să se bucure de vară și vacanțe. Marte îi amintește nativului din zodia Leu că este important și merită tot ce este mai bun.

Se simte în aer o luptă pentru ceva mai bun, o pasiune și o forță de a iubi cum rara i-a mai fost dat să simtă.

Citește și: Cum cucerești pe cineva, în funcție de zodie! Secrete cu care nu dai greș niciodată

Compatibilitățile zodiei Leu

Horoscop dragoste. Cu aceste zodii Leii pot începe relații de lungă durată sau pot consolida ce au început deja.

  1. Zodia Leu este compatibila cu Zodia Berbec

Leii și Berbecii sunt plini de pasiune și au gustul aventurii, drept pentru care nu se vor plictisi niciodată unul cu celălalt. Două zodii cu personalitate puternică, cei doi se susțin unul pe celălalt și reușesc să strălucească împreună. Acolo unde Leii se vor lovi de piedici, Berbecii vor fi acolo să îi ajute să treacă de ele iar când Berbecii își vor rătăci calea din cauza idealismului lor, Leii le vor arată întotdeauna drumul cel bun.

  1. Zodia Leu este compatibilă cu Zodia Gemeni

Leii sunt foarte atrași de sex-appeal-ul celor născuți în zodia Gemeni. Inteligență acestora din urmă atrage foarte mult, umorul fiind în această relație un element care îi apropie și mai mult pe acești nativi. Să nu uităm însă și de tandrețea celor din zodia Gemeni, tandrețe ce merge mână în mână cu pasiunea Leului. Leii trebuie să își controleze ieșirile dramatice și lenea care îi cuprinde uneori, în caz contrar partenerul s-ar putea îndepărta și relația se va termina destul de repede. Comunicare este cheia relației lor.

  1. Zodia Leu este compatibilă cu Zodia Leu

Ce poate fi mai frumos decțt o relție cu un pertener care te înțelege în totalitate?! Dincolo de toate pasiunile comune care îi vor legă pe cei doi Lei, în mod paradoxal se pot bate cap în cap din cauza trăsăturile comune de caracter. Desigur, există foarte multă pasiune și afecțiune în acest cuplu însă pentru că relația să funcționeze cu adevărat, trebuie să învețe fiecare dintre parteneri să renunță la încăpățânare de dragul persoanei iubite.

Citește și: Horoscopul banilor. Ghinion exasperant pentru Raci și o tentație periculoasă pentru Balanțe

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro