Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2020. Balanțele trec printr-o situație delicată, gemenii aleg partenerul sau despărțirea

O altă săptămână a ajuns la final și toți încercăm acum să ne odihnim. Totuși, sâmbătă este ziua în care unele zodii vor trece prin momente importante, ce vor aduce decizii radicale, emoții sau surprize complet neașteptate.

HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOPUL ZILEI 18 IANUARIE 2020

Daca isi propun asta, viclenia poate fi cea mai buna arma a CAPRICORNILOR. Dar trebuie sa aiba mare grija in fata cui o scot. sa nu cumva sa fie cineva mai bun decat ei la strategii.

Norocosii zodiacului sunt cu siguranta VARSATORII. Intreaga saptamana le-au mers toate ca pe roate si nici in weekend nu se schimba situatia, arată horoscopul zilei de 18 ianuarie 2020.

Pe nativii PESTI ii preocupa zilele acestea numai situatia materiala si isi storc mintea sa gandeasca un plan de rotunjire a veniturilor.

Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2020 arată că pe BERBECI ii tenteaza o schimbare. De look, de garderoba sau chiar de locuinta. Vor musai sa se bucure de ceva nou.

TAURII risca sa isi epuizeze energia ajuntandu-i pe cei din jur si. pentru ei sa nu faca nimic. Cateva momente de relaxare, mai ales ca este weekend le vor prinde de minune.

GEMENII pot primi o veste excelenta care sa le schimbe complet starea de spirit. De asemenea, astrele prevad si o decizie in plan amoros, anunță horoscopul zilei de 18 ianuarie 2020.

Nativii RAC simt ca partenerul nu ii apreciaza la adevarata lor valoare, lucru care ii raneste si tind sa se inchida in ei si sa sufere.

Indiferent ca este weekend, daca LEII stiu ca au de dus la sfarsit sarcini importante, nu vor lenevi deloc astazi. Iar toate eforturile le vor fi recompensate curand.

Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2020 arată că nativii FECIOARA se pot trezi intr-o stuatie unde sa dea dovada de mai multa flexibilitate, intelegere pentru un apropiat. Cu inima deschisa, vor intelege mai bine deciziile altor persoane.

Emotii peste emotii pentru nativii BALANTA. Unii dintre ei pot avea parte de un eveniment important in familie si se ocupa personal ca totul sa iasa perfect.

Weekendul poate veni pentru SCORPIONI cu o oferta noua de job, cu o colaborare noua sau chiar cu o persoana noua care le capta toata atentia de acum.

Iar SAGETATORILOR, o persoana speciala cunoscuta intr-o situatie nu tocmai placuta le va dovedi ca inca exista oameni cu suflet mare.