Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscop Vărsător 2019! Se anunță probleme serioase pentru acești nativi

Remus Ionescu a venit la emisiunea „Xtra Night Show” și a prezentat horoscopul anului 2019 pentru zodia vărsător. Ce adune noul an pentru acești nativi, la capitolul carieră, sănătate și dragoste?

Remus Ionescu a venit la emisiunea „Xtra Night Show” și a prezentat horoscopul anului 2019 pentru zodia vărsător. Ce adune noul an pentru acești nativi, la capitolul carieră, sănătate și dragoste?

Vărsătorii s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate în anul 2019, așa că este recomandat să dați dovadă de multă precauție. Cei care se știu cu boli cronice trebuie să își continue tratamentul și să își păstreze optimismul.

Va exista tendința să se lase cuprinși de supărări și pesimism, așa că nativii sunt sfătuiți să caute mereu prezența prietenilor.

Totuși, din punct de vedere financiar și profesional, vărsătorii au muncit mult în 2018 și acum este momentul să culeagă roadele eforturilor depuse.

În rest, anul 2019 vine și cu surprize nesperate! Află mai multe urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show”!

DESPRE VĂRSĂTOR

Vǎrsǎtorul este semnul zodiacal care dǎ cei mai excentrici indivizi.

Acest nativ este mereu atras de tot ceea ce e nou, ieșit din tipare și din obișnuit. Nu îi place sǎ facǎ ce fac toți ceilalți oameni, sǎ se conformeze unui comportament tip “uniformǎ” , sau sǎ ținǎ cont de aparențe și de pǎrerile altora. El dorește sǎ fie exact cum simte, chiar dacǎ riscǎ sǎ fie judecat sau blamat, pentru atitudinea nonconformista.

Vǎrsǎtorul este principiul care luptǎ împotriva a tot ce existǎ, tot ce pare normal sau este vechi și perimat. El este omul viitorului și libertǎții de exprimare. Considerǎ cǎ ceea ce oamenii numesc principii, nu sunt decât niște constrângeri și limitǎri, care-I opresc din evoluție.

El dorește în permanențǎ sǎ vinǎ cu ceva nou, sǎ schimbe reguli, sǎ iasǎ din tipare. Sigur cǎ face asta, atât pentru a-și satisface instinctul de a îmbunǎtǎți, cât și pentru a se deosebi de ceilalți oameni, deci pentru a se ridica deasupra mulțimii, potrivit astrocafe.ro.

Recomandari