Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Zodii care dau marea lovitură în 2019! Ce anunţă previziunile din horoscop

 
+2 click pentru
galerie

Anul 2019 vine cu numeroase veşti importante pentru toate zodiile! Se pare că în perioada următoare anumiţi nativi vor primi sume importante de bani, în timp ce alţii îşi schimbă complet viaţa! Pe tine ce te aşteaptă, conform previziunilor astrologice din horoscopul pentru 2019?

Taurii sunt sfătuiţi să iasă din zona de confort şi să înceapă să lupte mai multe pentru planurile pe care le au, în timp ce gemenii sunt sfătuiţi ca în anul 2019 să aibă mai multă grijă la relaţiile de cuplu.

Racii vor avea parte de un an extrem de stresant şi nativii vor avea parte de noi posibilităţi, nu doar în plan profesional, ci şi în plan personal.

Leii au parte de un 2019 armonios şi liniştit, lucru ce le va prinde extrem de bine în lunile următoare.

Fecioarele se vor axa mai mult pe viaţa personală şi pe activităţile menite să ţină departe rutina. Urmăreşte clipul video de mai sus din emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani" ca să afli mai multe despre ce te aşteaptă în anul 2019, conform previziunilor din horoscop?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI