Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Horoscop. Zodii în care s-au născut cei mai mulții criminali și victimelor lor

Un studiu realizat între anii 2011-2015 a dezvălui care sunt zodiile în care s-au năcut cei mai mulți criminal, dar și care sunt nativii favoriți ca victime.

Horoscop. Zodii în care s-au născut cei mai mulții criminali și victimelor lor

Societatea este tulburată fecvent de fenomene criminale, iar numărul acestora pare să fie într-o continuă creștere. Pe lângă vârsta, ocupația, locul comiterii crimei, și alte criterii, zodiile au reprezentat un punct important de referință.

Studiul este unul criminoligic privind infracțiunile de omor (simplu și calificat) și de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte ce ai făcut obiectul trimiterilor în judecată în perioada anilor 2011-2015.

Zodii în care s-au născut cei mai mulții criminali:

Între anii 2011-2015, cel mai mare număr de inculpați erau născuți în zodia Berbec, mai exact 220 de persoane. Clasamentul continuă în ordine descrescătoare cu Taur (2014), Rac (208), Gemeni (204), Pești (202), iar în coada clasamentului este zodia Capricorn cu 179 de criminali.

Zodii în care s-au născut cele mai multe victime ale infracțiunilor de omor:

Tot acest studiu dezvăluie că cele mai afectate victime s-au născut zodia Leului (213), apoi Fecioară (192), Gemeni (190), Rac (188), Vărsător(187). În coada clasamentului victimelor se află zodia Săgetător (129).

Constantăm astfel că două zodii, Gemenii și Racii, sunt cele mai afectate semne zodiacale. Aceste zodii pot fi atât criminali, cât și victime, clasându-se în fruntea ambelor clasamente.

Sursa: „Studiul este unul criminoligic privind infracțiunile de omor (simplu și calificat) și de lovituri sau vătămări cautatoare de moarte ce ai făcut obiectul trimiterilor în judecată în perioada anilor 2011-2015” realizat de: Prof. univ. dr. Gheorghe IVAN Procuror – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Serviciul de documentare și statistică judiciară și Mihaiela MAXIM Procuror – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Serviciul de documentare și statistică judiciară

Citește și: Horoscop dragoste: motivul pentru care fiecare zodie se teme de o nouă relație

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro