Horoscopul care îţi spune ce lecţii trebuie să înveţi în acest an. Cu ce probleme se confruntă fiecare zodie în 2018

Dacă până acum nu ai învăţat nimic din greşelile făcute, astrologii îţi explică tot despre temerile tale şi lecţiile pe care trebuie să le ţii minte în anul 2018. 

Dacă până acum nu ai învăţat nimic din greşelile făcute, astrologii îţi explică tot despre temerile tale şi lecţiile pe care trebuie să le ţii minte în anul 2018.

Berbec: Încrederea în propriile forţe, stima de sine şi curajul sunt trei aspecte la care Berbecii mai au de lucrat pentru a se simţi stăpâni pe propria persoană. Pot fi anti-sociali sau anxioşi din cauza asta. Ei trebuie să înveţe să vorbească pentru ei înşişi şi să se accepte aşa cum sunt.

Cele 5 zodii care vor avea parte de cel mai bun an din viața lor! 2018 se anunță un an magic pentru ele!

Taur: Vă lipseşte generozitatea, armonia şi siguranţa. Aveţi tendinţa de a deveni posesivi în 2018. Trebuie să învăţaţi să acceptaţi lucrurile aşa cum sunt şi să găsiţi o modalitate de a vă uşura provocările întâmpinate într-o manieră sănătoasă.

Gemeni: În 2018 vă lipseşte concentrarea, capacitatea de a învăţa lucruri noi şi încrederea în sine. Pot apărea probleme de concentrare, anxietate socială şi dificultăţi de comunicare. Trebuie să învăţaţi să comunicaţi în felul vostru şi să vă vedeţi propria frumuseţe.

Rac: Anul acesta vă vor lipsi confortul, capacitatea de a vă exprima emoţiile şi independenţa. Veţi fi prins în numeroase activităţi, veţi avea nevoie de afecţiune şi vă veţi confrunta cu răni din trecut. Trebuie să învăţaţi să vă acceptaţi aşa cum sunteţi şi să îi lăsaţi pe cei din jur să vă descopere adevărata personalitate.

Leu: Leilor le lipsesc conştientizarea propriei valori, puterea de auto-exprimare şi iubirea de sine. În 2018 vor fi ceva mai reci şi vor avea tendinţa să dramatizeze foarte mult. Trebuie să găsiţi o modalitate de a vă exprima într-un mod potrivit, fără a-i deranja pe cei din jur cu exagerările care vă caracterizează.

HOROSCOP mayaș 2018. Previziuni pentru zodii: Un cuplu se va forma şi va deveni de nedespărţit

Fecioară: Vă lipseşte abilitatea de a vă relaxa. Veţi avea tendinţa de a deveni nervoşi şi tensionaţi, mai ales când vine vorba de probleme practice. Trebuie să înţelegeţi că nu trebuie să vă ocupaţi de toate greşelile sau detaliile minore.

Balanţă: Vă lipseşte abilitatea de a înţelege respingerea, de a vă menţine deciziile şi de a găsi armonie în relaţii. În 2018 este posibil să aveţi relaţii instabile, să vă izolaţi şi să nu aveţi stabilitate în viaţa sentimentală. Trebuie să învăţaţi cum să gestionaţi corect relaţiile, să vă asumaţi responsabilitatea pentru acţiunile voastre şi să vă asumaţi angajamentele faţă de ceilalţi.

Scorpion: În 2018 vă lipseşte abilitatea de a avea încredere în ceilalţi, de a accepta respingerea şi de a ierta. Poţi deveni posesiv şi vei avea tendinţa de a purta resentimente oamenilor care îţi greşesc. Trebuie să înveţi să fii mai pozitiv, calm şi încrezător.

Săgetător: Încercaţi în acest an să aveţi mai multă încredere în propriul intelect, să fiţi sinceri cu privire la convingerile voastre şi să învăţaţi din propriile experienţe. Puteţi fi uşor influenţat de valorile şi credinţele altora. Trebuie să învăţaţi să gândiţi singuri, să fiţi mai receptivi la propriile dorinţe şi să ascultaţi liderul din voi.

Citește și
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de amanta sa
Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de amanta sa
colaj de fotografii cu angelina jolie intrun plover gri și fusta alb
Angelina Jolie, apariție îngrijorătoare în public. Paparazzi au surprins detalii care trădează cât de slabă este
Angelina Jolie, apariție îngrijorătoare în public. Paparazzi au surprins detalii care trădează cât de slabă este
colaj de imagini cu morgana din videoclipurile la manelele ei
O mai ții minte pe Fata Morgana? Iată cum arată acum Alina Cristina Coman, după ce a învins cancerul de piele
O mai ții minte pe Fata Morgana? Iată cum arată acum Alina Cristina Coman, după ce a învins cancerul de piele
Mai multe articole

Atenţie mare! Care sunt cele mai dificile zile ale săptămânii în funcţie de zodie. Nativii aceştia vor avea de suferit!

Capricorn: Aveţi tendinţa să puneţi mai mult accent pe tot ce înseamnă autoritate şi succes. Încercaţi să acceptaţi ajutorul celor din jur şi să cooperaţi cu aceştia. Puteţi să lucraţi şi să faceţi lucruri importante singuri, dar nu vă izolaţi. Trebuie să învăţaţi că succesul nu trebuie obţinut numai individual şi că lucrul în echipă aduce numeroase beneficii, scrie Adevarul.ro.

Vărsător: Vă lipseşte capacitatea de a vă face şi de a vă păstra prietenii, dar şi de a vă îmbrăţişa trăsăturile unice. Puteţi avea probleme din cauza nesiguranţei şi temerilor de respingere. Trebuie să învăţaţi să recunoaşteţi că orice persoană este unică în felul ei şi să vă acceptaţi imperfecţiunile.

Peşti: Încercaţi să scăpaţi de traumele din trecut, să scăpaţi de temerile provocate şi să vă creşteţi încrederea în propria persoană. Peştii pot deveni în 2018 prea sensibili, temători şi timizi. Trebuie să învăţaţi să vă acceptaţi limitele şi să vă recunoaşteţi punctele forte. Pentru că sunteţi timizi şi retraşi, petreceţi mult timp singuri, visând şi planificând viitorul.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri