Căutare Live

Începe de mâine! Horoscopul chinezesc aduce vești rele pentru cupluri! Cine se desparte în anul 2020

Celebrul astrolog Mariana Cojocaru a dezvăluit ce ne aduce anul chinezesc al Șobolanului de Metal, ce debutează sâmbătă, 25 ianuarie 2020!

Ce te așteaptă în anul 2020, conform horoscopului chinezesc

Potrivit previziunilor din horoscopul chinezesc, anul 2020 este unul ce stă sub semnul conflictelor și al problemelor în plan socio-politic, dar și la nivel de familii. Vor apărea numeroase dispute, cumpene și chiar cataclisme.

În funcție de astrograma fiecărui om, anul 2020 poate aduce și lucruri bune.

„Este un an în care vor fi taxați oamenii șireți, care se folosesc de cei buni, blânzi și profesioniști. Este un an în care diplomația va trebui să predomine. Vor exista conflicte atât pe plan extern, cât și pe plan interne.

Vor fi mari conflicte cu oamenii care nu respectă legea și anul 2020 aduce probleme pentru cei care au beneficii de pe urma celor care muncesc în țară sau în străinătate. Trebuie să fim atenți la sănătate și carieră.

Pe plan sentimental vor fi dispute în familii, e un an în care șobolanul, care e la putere acum și care are echivalent săgetătorul, vine cu dezbinări, cu momente în care mulți se vor întreba dacă merită să stea într-o relație sau nu (...)”

Urmărește materialul celor de la Antena 3 ca să afli ce te așteaptă în anul 2020, cunoscut în horoscopul chinezesc ca fiind anul Șobolanului de Metal.

Horoscop weekend 25-26 ianuarie 2020. Surprize mari și noi începuturi în viață pentru câteva dintre zodii... Horoscop zilnic. Horoscopul zilei, 25 ianuarie 2020. O zodie dă lovitura și se umple de bani...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x