Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscop 31 martie 2019. Un telefon, o întâlnire sau o veste va avea un impact extrem de puternic astăzi în viața Săgetătorilor

 Berbecii au tendința de a se consuma prea mult și fără folos din cauza unor discuții cu partenerul de viață. Li se recomandă, dacă pot, să schimbe peisajul pentru o vreme. 

Astăzi va fi o zi importantă pentru nativii din zodia Săgetător! Un telefon, o întâlnire sau o veste va avea un impact extrem de puternic astăzi în viața Săgetătorilor. Acest lucru ar putea avea legătură cu o persoană cu care credeau că au încheiat toate socotelile.

Horoscop 31 martie 2019

BERBECII au tendința de a se consuma prea mult și fără folos din cauza unor discuții cu partenerul de viață. Li se recomandă, dacă pot, să schimbe peisajul pentru o vreme.

TAURII numai ar lenevi astăzi, nu vor să miște un deget și nu e deloc un lucru rău, pentru că au nevoie să își încarce bateriile pentru o nouă săptămână.

Horoscop 31 martie 2019. GEMENII au astăzi rol de mentor în cercul lor de prieteni, dar și în familie. Sfaturile lor sunt foarte prețioase și toți cei din jur apelează la ei când dau de greu.

Pentru nativii RAC ziua de azi este o sărbătoare! Celebrează un succes, o reușită și se bucură de aprecierilor celor din jur.

Ieri au bătut clopote de nuntă pentru LEI și. nici astăzi nu se opresc! Sunt favoriții lui Cupidon, așa că profită din plin de șansa la fericire.

FECIOARELE vor să facă astazi tot ce nu au făcut în ultima vreme. Plănuiesc călătorii, ieșiri cu prietenii, tot felul de schimbări în viață personală, parcă vor să recupereze un timp pierdut.

Horoscop 31 martie 2019. BALANȚELE sunt ca un magnet astăzi pentru persoanele de sex opus. Iar dacă vorbim de nativii singuri, acestora astrele le garanatează că burlăcia nu îi va mai ține mult!

SCORPIONII nu sunt chiar în apele lor astăzi, starea lor de spirit fluctuează parcă de la o oră la asta, iar asta se întâmplă din cauza haosului pe care îl trăiesc în relația amoroasă.


Horoscop 31 martie 2019. Un telefon, o întâlnire sau o veste va avea un impact extrem de puternic astăzi în viața SĂGETĂTORILOR. De asemenea, asta ar putea avea o legătură cu o persoană cu care credeau că au încheiat toate socotelile.

Dragi CAPRICORNI, dacă nu vă doriți să mergeți într-un loc, nu o faceți, dacă nu doriți să stați de vorbă cu cineva refuzați! Astăzi este numai despre voi înșivă.

Horoscop 31 martie 2019. VĂRSĂTORII sunt tentați să dea vina pe persoana iubită pentru micile divergențe dintre ei doi. Fug de responsabilități și de asumare, iar asta le-ar putea pune o etichetă.

Horoscop 31 martie 2019. Dacă mai bat mult pasul pe loc în a lua o decizie în plan sentimental, PEȘTII ar putea pierde un om de mare valoare. Li se recomandă să nu se mai gândească atât de mult, pentru că e vorba și de timpul altor persoane, nu doar de al lor.

Recomandari