Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Horoscopul lunii ianuarie. Două zodii vor simți că norocul le-a părăsit iremediabil

În luna ianuarie, câteva zodii nu se vor bucura de un început de an spectaculos, fiind mai degrabă urmărite de ghinion.

Horoscopul lunii ianuarie. Două zodii vor simți că norocul le-a părăsit iremediabil

profimedia

Luna ianuarie, fiind prima lună din an, aduce numeroase provocări. Pentru unele zodii e dificil să înceapă nou an cu un midset pozitiv de vreme ce anul 2020 a adus mult haos, derută și depresie. Este important să fim încrezători și să sperăm că noul an va schimba ceva în viețile noastre, iar tot răul din 2020 va fi înspre bine în anul 2021.

Cum își vor schimba planetele poziția

Dacă fiecare dintre noi a învățat câte o lecție, atunci anul 2021 se va transforma treptat în anul schimbărilor de care aveam nevoie. Marte se va muta din poziția sa post-retrograd. Despre această planetă astrologii ne spun că aduce energie, putere de afirmare și de luptă. Marte a petrecut mult timp retrograd în zodia Vărsător, iar acest lucru a afectat dorința tuturor nativilor de a evolua și de a lupta pentru lucrurile în care cred.

Faptul că reușim să ne păstrăm speranța și acum că Marte se va muta în zodia Taur pe 6 ianuarie, este semn că toții nativii vor avea mai multă energie, în special când vine vorba de probleme financiare. Astrologii spun că Marte în Taur va aduce mai multă siguranță și mai mult confort.

Pe 8 ianuarie, Mercur se va muta sub semnul Berbecului, inspirându-i pe nativii acestei zodii să își rezolve problemele într-un mod neconvențional. La scurt timp după aceasta, Venus se va muta în Capricorn, subliniând importanța relațiilor și a investițiilor de cuplu. Pe 13 ianuarie, când pe cer se va ivi prima lună nouă din 2021, Uranus se va afla sub semnul Taurului. Acest tranzit îi va inspira pe nativii zodiei să fie mai creativi. Pe 17 ianuarie, Jupiter se va muta lângă Uranus, aducând schimbări.

Pe 19 ianuarie, soarele va ajunge în zodia Vărsător, aducând mai multă energie în ceea ce privește viața socială, inspirând nativii acestei zodii și ajutându-i să devină mai progresiști și inovatori în noul an. Pe 28 ianuarie luna plină va afecta felul în care ne purtăm în comunitate și folosirea rețelelor sociale.

Pe 30 ianuarie, Mercur va fi retrorad, când această planetă își reîncepe călătoria sub semnul Vărsătorului.

Zodii care nu vor fi prea norocoase în ianuarie

Taur

Soarele va fi lângă Venus, în a noua casă a zodiei Taur. Asta nu poate decât să prevestească un început de lună plin de optimism și încredere. Cu toate acestea, Jupiter și Saturn se află în a zecea casă a Taurului, cunoscută ca fiind casa ambiției. Astfel, îți va pieri concentrarea la muncă și simțul autorității și vei fi mai degrabă visător. Jupiter îți va aduce multe obstacole, aducând probleme atât în ceea ce privește libertatea, dar și individualitatea ta. Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, trebuie să îți amintești că ești puternic și că vei depăși chiar și aceste greutăți.

Rac

Nu e atât de rău pe cât îți imaginezi, dar vei avea parte de mai multe suprize, unele chiar destul de neplăcute. Jupiter și Saturn se vor reuni în casa a opta sub semnul Racului, casa intimității, a transformării, a aventurilor și a legăturilor sufletești. Apoi soarele și Mercur vor ajunge, de asemenea, în această casă, aducând cu ele furtună. În prima jumătate a lunii ianuarie, soarele se va afla în casa a șaptea, sub semnul Racului, împreună cu Venus și astfel vei putea preconiza că ce era mai rău urmează să se întâmple. Ceea ce trebuie să știi este că nu te poți opune și trebuie să lași lucrurile rele să treacă, iar apoi îți vei recăpăta forțele.

Recomandari