Horoscopul pentru luna octombrie 2018: Previziuni astrale pentru toate zodiile!

Află ce-ți rezervă astrele în luna octombrie 2018!

Află ce-ți rezervă astrele în luna octombrie 2018!

BERBEC:

Acești nativi vor avea o lună fericită atât din punct de vedere personal, cât și profesional. La serviciu vor strânge multe laude pentru munca pe care au depus-o și vor culege și roadele ei. Pe plan profesional totul merge bine și sunt mai iubitori și afectuoși ca niciodată cu partenerul de viață și cu familia.

TAUR:

Taurii sunt vedetele lunii octombrie. Strălucesc în tot ceea ce fac și le merge pe cinste. În relația cu persoana iubită comunicarea este mai bună ca niciodată și de aceea își vor face planuri mărețe de viitor.

GEMENI:

Pe plan profesional, gemenii vor avea o lună plină. Au de realizat multe proiecte care se vor dovedi a fi profitabile. Ar trebui însă, să evite conflictele și să-și țină părerile pentru ei. Dacă au probleme de cuplu, luna octombrie va aduce reaprinderea flăcării iubirii și vor fi mai fericiți ca niciodată pe plan sentimental.

RAC:

Dacă în lunile care au trecut acești nativ au avut parte doar de dezamăgiri pe plan amoros, luna octombrie este luna lor. Este luna în care ar trebui să acționeze și să-și urmeze sufletul și inima. Ar trebui să să se lase la mâna destinului și să nu se mai gândească atât de mult la lucruri inutile.

LEU:

Pentru leu va începe o nouă etapă a vieții sale și-și va rezolva problemele din familie. În a doua jumătate a lunii vor avea câteva probleme de sănătate și se vor concentra pe rezolvarea acestora. tot în această lună, leii vor începe să aibă o atitudine pozitivă asupra vieții lor.

FECIOARĂ:

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Luna octombrie îi va aduce multă satisfacție fecioarei pe toate planurile. Nativii care au relații deja, vor fi mult mai deschiși față de partener și vor fi capabili să facă compromisuri, iar fecioarele care sunt singure, au posibilitatea de a-și găsi jumătatea.

BALANȚĂ:

Nativii născuți în acest semn zodiacal vor realiza că fericirea lor depinde doar pe ei înșiși și nu de celelalte persoane. În această lună, balanțele vor avea ocazii nenumărate în care vor simți fluturași în stomac și le va plăcea cel mai mult să flirteze.

SCORPION:

Scorpionii ar trebui să-și gestioneze timpul în așa fel încât să nu neglijeze pe nimeni dintre cei dragi. Trebuie să-și facă timp și pentru familie, dar și pentru prieteni și să-și respecte și îndatoririle de la locul de muncă. Se anunță o lună plină pentru acești nativi.

SĂGETĂTOR:

Nativii acestei zodii se vor concentra mai mult pe cei dragi în luna octombrie. Simt că și-au neglijat familia în ultimul timp și vor să le demonstreze că îi apreciază. Totul se va învârti în jurul familiei pentru săgetători în luna octombrie.

CAPRICORN:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal își vor vindeca în sfârșit rănile, mai ales cele emoționale. Se gândesc mai mult la ei și nu la cei din jur cum au făcut până acum și încearcă să adopte o viziune optimistă asupra vieții. În ultima parte a lunii, se vor dezvolta și pe plan profesional.

VĂRSĂTOR:

În luna octombrie, acești nativi se vor concentra pe planul profesional și își vor reorganiza viața. Vor deveni mai selectivi și își vor face curat în lista de prieteni. În a doua jumătate a lunii se vor bucura de petreceri și vor socializa din ce în ce mai mult.

PEȘTI:

Încă din primele zile ale lunii octombrie dragostea copleșește acești nativi. Este foarte bine dacă vor fi dispuși să se implice într-o relație pentru că luna octombrie le vor oferi totul pe plan amoros. Depinde doar de ei dacă vor să lase pradă ispitei sau nu.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri