Antena Căutare

Horoscopul pentru săptămâna 26 mai- 2 iunie 2024. Află ce ți-au pregătit astrele. Vești neașteptate pentru câteva zodii

Evenimentele astrologice din săptămâna 26 mai - 2 iunie 2024 aduc vești neașteptate pentru câteva zodii. Află ce ți-au pregătit astrele din horoscopul săptămânal.

femeie care sta in iarba si are o harta cu zodiile pe fata
Evenimentele astrologice din săptămâna 26 mai - 2 iunie 2024 aduc vești neașteptate pentru câteva zodii. Află ce ți-au pregătit astrele din horoscopul săptămânal. | Shutterstock.com

Descoperă în rândurile următoare ce au pregătit astrele în horoscopul pentru săptămâna 26 mai- 2 iunie 2024. Urmează informații importante.

Horoscop săptămânal 26 mai - 2 iunie 2024. Cum vor fi următoarele zile, conform astrologilor

În rândurile următoare, îți prezentăm horoscopul săptămânal cu informații despre perioada 26 mai - 2 iunie 2024.

Berbec | Horoscop săptămânal 26 mai - 2 iunie 2024

Articolul continuă după reclamă

Pentru a-ți atinge obiectivele financiare, va trebui să ajungi la rădăcina temerilor tale legate de abundență. Pe măsură ce Mercur se conectează cu Saturn pe 27, găsești sursa problemelor și cuvintele potrivite pentru a descrie ce simți. Apoi, când Mercur se întâlnește cu Uranus pe 31, vei aborda diferit tot ce ține de bani, inclusiv facturile sau menținerea bugetului.

Taur | Horoscop săptămânal 26 mai - 2 iunie 2024

Pe măsură ce te descoperi, îți dai seama că nu mai ai loc pentru anumiți prieteni. Aceste persoane au fost cândva atât de importante, dar nu mai corespund valorilor tale. Mercur se conectează cu Saturn pe 27, oferindu-ți curajul de a spune „Nu” unei invitații la care de obicei ai spune „da” din obligație. Apoi, pe 31, conjuncția dintre Mercur și Uranus în semnul tău aduce o inspirație fulgerătoare în legătură cu felul în care te exprimi.

Gemeni | Horoscop săptămânal 26 mai - 2 iunie 2024

Pe măsură ce renunți la temeri și îți revendici pacea interioară, îți dai seama că trebuie să-ți stabilești limite mai clare în viața profesională. Planeta care te guvernează, Mercur, își petrece ultima săptămână în sectorul inconștientului tău, așa că multe dintre aceste realizări pot veni la tine prin meditație. Mercur se conectează cu Saturn pe 27 și te susține să scapi de câteva lucruri. Apoi, pe 31, ține un caiet lângă noptieră, deoarece veți avea flash-uri de inspirație în vis.

Citește și: Trei zodii cărora li se schimbă destinul în următorii cinci ani. Începe o perioadă de transformare pentru acești nativi

Rac | Horoscop săptămânal 26 mai - 2 iunie 2024

Obiectivele pe care ți le-ai propus sunt mărețe, dar nu sunt imposibile. Săptămâna aceasta este dedicată stabilirii unor obiective ușor de gestionat. Pe 31, Mercur se unește cu Uranus, un spirit liber, aducând un sfat neașteptat din partea unui prieten sau a unui coleg de serviciu cu privire la următorii pași pe care ar trebui să îi faci.

Leu | Horoscop săptămânal 26 mai - 2 iunie 2024

Pentru a îți atinge obiectivele profesionale actuale, s-ar putea să fie nevoie să te retragi și să accepți sprijin din partea unui partener sau a unui membru al familiei. Sau poate că lucrurile se mișcă în direcția opusă, iar tu îți asumi mai mult rolul de susținător al familiei pentru ca partenerul tău să poată lua o pauză. Mercur se conectează cu Saturn pe 27, oferindu-ți puterea de a cere ajutor. Apoi, pe 31, conjuncția lui Mercur cu Uranus vine cu vești bune (dar neașteptate!) despre un loc de muncă.

Fecioară | Horoscop săptămânal 26 mai - 2 iunie 2024

Înveți atât de multe despre tine și despre lume în acest moment, dar ceea ce îți dorești cu adevărat este intimitatea. Fie că ești singur/ă sau într-o relație, săptămâna aceasta este despre identificarea a ceea ce îți dorești de la viața personală. Mercur se conectează cu Saturn pe 27, care susține educația, cercetarea și conversațiile profunde. Apoi, pe 31, găsești o inspirație de călătorie neașteptată în timp ce citești, răsfoiești TikTok sau navighezi prin hoteluri. Cine vine cu tine?

Balanță | Horoscop săptămânal 26 mai - 2 iunie 2024

Pentru a îți înfrunta temerile și pentru a îți rezolva datoriile va trebui să lucrezi puțin în fiecare zi pentru a îți atinge obiectivul. Descoperi că atunci când ești mai puțin rigid/ă în ceea ce privește rutina ta, chiar reușești să faci lucruri. Mercur se conectează cu Saturn pe 27 și aduce sprijin pentru o gândire clară și o bună judecată în privința obligațiilor. Este timpul să delegi! Apoi, pe 31, conjuncția dintre Mercur și Uranus te face să dezvolți idei de afaceri.

Scorpion | Horoscop săptămânal 26 mai - 2 iunie 2024

Dacă vrei să fii mai vulnerabil/ă în relațiile cele mai apropiate, trebuie să încetezi să-ți mai faci griji că pierzi ceva. Mercur se conectează cu Saturn pe 27, un aspect care încurajează planurile, precum și conversațiile despre limite. Apoi, pe măsură ce Mercur intră în conjuncție cu Uranus, primești o ofertă interesantă de colaborare. Nu este vorba despre a te limita, ci despre a da dovadă de maturitate și reținere.

Săgetător | Horoscop săptămânal 26 mai - 2 iunie 2024

Îți dai seama că nu vei reuși să te ții de rutină dacă încerci mereu să fugi de acasă. Problema este că îți urăști toată mobila, încât lucrezi zilnic dintr-o cafenea locală. Mercur intră în conjuncție cu Saturn pe 27, un aspect care te încurajează să ceri ajutorul partenerului sau celei mai bune prietene pentru a te ajuta să îți îmbunătățești spațiul. Apoi, pe 31, Mercur se întâlnește cu Uranus și îți găsești un nou și neașteptat prieten de sală sau un antrenor de nutriție care să te țină în formă.

Capricorn | Horoscop săptămânal 26 mai - 2 iunie 2024

Fie că te-ai întors la aplicații, fie că ai pus mâna pe o chitară pentru prima dată din liceu sau încerci să concepi un copil, înveți să te gândești mai puțin la planul pe termen lung și mai mult la bucuria de zi cu zi. Mercur se conectează cu Saturn pe 27, un aspect care susține exersarea meseriei tale sau stabilirea detaliilor pentru o întâlnire drăguță. Apoi, pe 31, Mercur se conectează cu surprinzătorul Uranus și o conversație ia o turnură neașteptată spre flirt.

Vărsător | Horoscop săptămânal 26 mai - 2 iunie 2024

Dacă vrei să te simți vreodată confortabil acasă, va trebui să investiți în ea. Este timpul să faci un upgrade! Mercur se conectează cu Saturn pe 27, un aspect care susține alocarea de fonduri către ceva care îți aduce plăcere. Apoi, pe 31, Mercur se întâlnește cu Uranus, încurajându-te să schimbi mobila, să schimbi lumina și să îți revendici cea mai confortabilă viață.

Citește și: Zodiile acestea sunt favoritele universului în perioada 20 mai- 20 iunie. Ce nativi au noroc în toate în sezonul Gemenilor

Pești | Horoscop săptămânal 26 mai - 2 iunie 2024

Găsirea unui program și a unei rutine care să funcționeze pentru tine nu este un proces ușor, iar tu descoperi că una dintre cele mai importante părți ale acestuia este menținerea sănătății corpului tău! Mercur se conectează cu Saturn pe 27, sprijinindu-ți demersul de a-ți perfecționa rutina de îngrijire a pielii. Apoi, pe 31, Mercur se conturează cu Uranus, un aspect ideal pentru a experimenta diferite preparate de cafea sau pentru a-ți schimba rutina de antrenament.

Zodia care va da o nouă șansă unei iubiri din trecut. Va trece peste toate greșelile... Horoscop zilnic 25 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x