Antena Căutare

Zodiile acestea sunt favoritele universului în perioada 20 mai- 20 iunie. Ce nativi au noroc în toate în sezonul Gemenilor

Urmează o lună plină de noroc pentru trei zodii. Sezonul Gemenilor este binecuvântat de Mercur, începe pe 20 mai și continuă până pe 20 iunie, când Soarele trece în Rac.

o femeie pe un fundal alb cu harta zodiilor
Urmează o lună plină de noroc pentru trei zodii. Sezonul Gemenilor este binecuvântat de Mercur, începe pe 20 mai și continuă până pe 20 iunie, când Soarele trece în Rac. | Shutterstock.com

Urmează zile pline de noroc pentru trei zodii. Sezonul Gemenilor, care este binecuvântat de Mercur, începe pe 20 mai și continuă până pe 20 iunie, când Soarele trece în Rac. Iată ce zodii devin favoritele universului în această perioadă.

Citește și: Femeia cu forme demne de Cartea Recordurilor. Cum arată de la spate tânăra cu talie de viespe și cel mai mare posterior

Zodiile acestea sunt favoritele universului în perioada 20 mai- 20 iunie. Ce nativi au noroc în toate în sezonul Gemenilor

În următoarea lună, începând cu 20 mai, aceste zodii devin favoritele universului. Află ce binecuvântări le așteaptă.

Articolul continuă după reclamă

Zodiile favorite ale universului în perioada 20 mai- 20 iunie: Gemeni

Dacă harta ta natală include un Soare, o Lună și/sau un Venus în Gemeni, pregătește-te pentru un noroc extraordinar în acest sezon al Gemenilor.

Soarele în Gemeni va fi binecuvântat de un nou mentor, care îi va ajuta pe nativi să treacă la nivelul următor. Cei cu Luna în Gemeni vor avea noroc în acest sezon atunci când se vor afla în compania unor persoane de sex feminin, cum ar fi mama, mătușile și/sau surori. Cu cât nativii păstrează mai strâns cercul interior în această perioadă, cu atât norocul va fi mai mare.

Nativii Gemeni cu Venus în hartă vor avea parte de un alt fel de răsfăț în acest sezon. În primul rând, Venus în tranzit se va muta în Gemeni pe 23 mai, creând o conjuncție cu Venusul deja prezent. Nu te lăsa surprins/ă când această conjuncție va aduce oameni care sunt pregătiți să lase totul pentu tine.

Pentru unii, aceste persoane pot fi unele cu care au trăit într-o viață anterioară și apar pentru a sări în ajutor atunci când ai cea mai mare nevoie. Acesta este norocul tău!

Citește și: Cristina Cioran spune că a pierdut banii strânși pentru a-și cumpăra un apartament. Ce legătură are Alex Dobrescu, fostul iubit

Zodiile favorite ale universului în perioada 20 mai- 20 iunie: Leu

Sezonul 2024 al Gemenilor va fi extrem de norocos pentru semnele Soarelui, Lunii și lui Venus. Și, deși vor avea mici diferențe în ceea ce privește modul în care acest noroc se va manifesta pentru nativi, în general, toți Leii se vor bucura de o perioadă ușoară în acest sezon, cu mai multe șanse de a fi în lumina reflectoarelor.

Dacă ești un Soare Leu, vei avea noroc în timpul sezonului Gemenilor datorită celor mai buni prieteni - cei cu care petreci cel mai mult timp. Aceștia te vor inspira și, de asemenea, îți vor aduce aventuri spontane. Lasă-te purtat/ă de val pentru a trăi senzații tari și măreție!

Dacă ai Luna în Leu, intuiția ta va fi mai sensibilă în acest sezon al Gemenilor. Unii dintre nativi vor recunoaște brusc cine sunt adevărații lor prieteni și cei care au fost întotdeauna falși, fie că aceste persoane sunt membri ai familiei, cunoștințe. De asemenea, unii dintre Lei vor avea o idee strălucită de afaceri în această perioadă.

Dacă ai Venus în hartă, pregătește-te pentru focuri de artificii și momente extraordinare în viața amoroasă. Atâta timp cât îți urmezi inima și ești tu însuți pe deplin, nu vei da greș. Karma îți asigură spatele!

Citește și: Din ce trăiesc fiicele lui Corneliu Vadim Tudor. Ce s-a ales de ele după ce moartea politicianul le-a îngropat în datorii

Zodiile favorite ale universului în perioada 20 mai- 20 iunie: Capricorn

Sezonul 2024 al Gemenilor va fi o perioadă plină de trăiri pentru Capricorni, în special pentru cei cu Soarele, Luna și/sau Marte în Capricorn.

Majoritatea oamenilor îți vor recunoaște eforturile, deși vor exista întotdeauna unul sau doi contestatari care nu vor să reușești. Dar nu trebuie să-ți faci griji în privința acestora din urmă.

Indiferent dacă ești singur/ă sau într-o relație, vei avea binecuvântări în viața amoroasă. Nativii singuri se vor afla într-o călătorie foarte asemănătoare cu cea a lui Alice în Țara Minunilor, cu sufletul lor pereche la capătul unui drum lung.

Cei aflați într-o relație vor experimenta schimbări surprinzătoare care îi vor ajuta să aprofundeze conexiunea cu partenerul și să se înțeleagă mai bine unul pe celălalt.

Zodiile binecuvântate de astre în săptămâna 20-26 mai 2024. Se bucură de protecție divină și noroc pe toate planurile... Horoscop zilnic 20 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x