Horoscopul săptămânii 5 - 11 aprilie 2021. Luna nouă va afecta nativii tuturor zodiilor

Săptămâna începe cu o stare de bine, în special pentru că romanticul Venus se va intersecta cu Marte, semnul pasiunii.

Horoscopul săptămânii 5 - 11 aprilie 2021

profimedia

Combinația dintre cele două planete va dispersa energie bună pentru toate zodiile, făcându-I pe toți să se concentreze asupra iubirii.

Până pe 9 aprilie e posibil să te simți vlăguit, lipsit de energie și dezorientat din cauza faptului că vei fi extrem de visător și te vei concentra cu greu la lucrurile care contează cu adevărat.

La această dată Saturn va intra în conjuncție cu Nodul Nordic, determinându-te astfel să îți faci planuri de viitor. Pe 10 aprilie vei simți că ești mai inspirat și că primești suportul de care aveai nevoie din partea celor apropiați. Mercur, planeta comunicării, se va întâlni cu Saturn, ajutându-te să îți folosești maim ult gândirea logică și să iei decizii mai bune.

Luna nouă în Berbec pe 11 aprilie anunță începutul unei perioade pline de viață, cu multe provocări. Această lună nouă va influența motivarea, pasiunea și curajul.

Horoscopul săptămânal 5 – 11 aprilie 2021

Horoscop săptămânal Berbec

Ești o adevărată forță a naturii și te bucuri să le demonstrezi asta tuturor. Atunci când ți-ai stability clar scopul, devii de neoprit. Cu toate acestea, ar trebui să te gândești de două ori înainte să iei o decizie și să acționezi la influența instinctelor.

Citește și: Horoscop aprilie 2021. Care sunt cele mai norocoase zodii luna aceasta

Horoscop săptămânal Taur

Te vei simți pierdut în cele mai profunde gânduri ale tale. Câteodată, aceste gânduri bizare ar putea să te facă să crezi că nu știi adevărul. Nu îți lăsa teama să îți controleze acțiunile pentru că frica te va face să vezi lucruri care nu există cu adevărat.

Horoscop săptămânal Gemeni

Săptămâna aceasta te vei simți inspirat și vei fi pus pe fapte mari. Cu toate acestea, nu vei știi de unde mai exact să începi. Chiar dacă ai energia necesară pentru a lucra, îndeplinirea scopului tău pare destul de departe de punctul în care te afli. Amintește-ți totuși că e nevoie de mai multă muncă și efort pentru că un vis nu devine realitate dacă doar visezi la scopul tău.

Horoscop săptămânal Rac

Astrele spun că vei simți o dorință puternică de a deține controlul pentru că vrei ca toți cei din jur să te recunoască drept autoritatea supremă. Săptămâna aceasta s-ar putea să fie mai dificil să întreții relațiile cu superiorii tăi, dar e important să îți păstrezi calmul, indiferent de situațiile care ar putea apărea.

Horoscop săptămânal Leu

Ești mai optimist decât de obicei atunci când te gândești la viitor și ești gata să faci compromisuri. De asemenea, ești dornic de aventură, iubire și tot felul de experiențe noi. Cu toate acestea, este foarte important să impui și niște limite celor din jur pentru a-ți putea conserva energia. Atunci când pășești în afara zonei de confort, vei simți și care sunt energiile celor din jur.

Horoscop săptămânal Fecioară

Te vei simți dezorientat pentru că îți vei analiza îndeaproape relațiile și țelurile tale. E posibil să descoperi că în tot acest timp dușmanii tăi s-au ascuns la vedere. Prin urmare, fii mai atent la persoanele din jurul tău. Aceasta este o perioadă perfecta pentru schimbări și te dedici cu totul proiectelor tale.

Citește și: Horoscop aprilie 2021: dragoste, bani, carieră. Luna aceasta aduce mari provocări pentru Balanțe

Horoscop săptămânal Balanță

E posibil să simți că ai rămas puțin în urmă cu proiectele tale, dar trebuie să îți stabilești clar prioritățile. Vor apărea tot felul de lucruri care îți vor distrage atenția. Asigură-te că înlături tot ce te distrage pentru a fi mai focusat. De asemenea, încearcă să îți asculți mai mult inima.

Horoscop săptămânal Scorpion

Tânjești după o iubire la care mulți visează și vrei să fi mai creativ. Cu toate acestea, te-ai putea simți tentat să străbați niște drumuri pe care nu ai mai ajuns până acum, dar ești curios să o faci. Ai grijă în ce anume te avânți pentru că s-ar putea să cauți magia în locurile nepotrivite.

Horoscop săptămânal Săgetător

E posibil să te înșeli în privința oamenilor pe care îi cunoști și să nu reușești să îi percepi așa cum sunt ei de fapt. Lucrurile pe care ți le imaginezi despre alții te-ar putea impinge către o dezamăgire. Cu toate acestea, încearcă să găsești frumusețea care zace în imperfecțiuni.

Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna aceasta ai putea uita informații importante, așa că e mai bine să îți iei notițe. De asemenea, te-ai putea simți apăsat de anumite emoții care te distrag de la lucrurile pe care trebuie să le faci.

Horoscop săptămânal Vărsător

S-ar putea să fi tentat să uiți de responsabilități și să cauți ceva care te-ar stimula mai tare. Ai grijă să nu te îndepărtezi prea mult de la scopul tău și să iei decizii care îți pot afecta cariera. Încearcă să cobori cu picioarele pe pământ.

Horoscop săptămânal Pești

Săptămâna aceasta e posibil să cauți confort în locul greșit. Acasă nu e un loc, ci un sentiment. Protejează locul pe care îl consideri acasă și amintește-ți să te pui pe tine pe primul plan.

Ultimele știri