Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Horoscopul vestimentar. Ce culori trebuie să porți ca să activezi energia specială a zodiei tale

Horoscopul vestimentar sfătuiește nativii ce culori trebuie să poarte în această toamnă dacă vor să își activeze energia specifică semnului zodiacal. Află ce culoare trebuie să porți, în funcție de zodie!

Horoscop vestimentar pentru fiecare zodie (sursa foto: pexels.com)

Puțini știu că fiecare zodie are și o culoare norocoasă, ce îi poate aduce numeroase beneficii. Iată mai jos ce arată horoscopul vestimentar despre fiecare nativ în parte!

Berbecii au nevoie de energie fizică și roșul este cel mai potrivit în această lună, pentru ca nativii să poată găsi resursele necesare pentru a îndeplini tot ceea ce și-au propus.

citește și: Defectele fiecărei zodii. Cum poți știi ce părți negative are o persoană, cunoscându-i zodia

Taurii trebuie să poarte verde închis sau verde smaralad, dacă vor să aibă parte de noroc și de succes, pe toate planurile.

Gemenii au nevoie de logică și idei foarte bune, așa că nativii trebuie să poaarte turcoaz.

Esența racilor este intuiția și pentru a trezi energia interioară este nevoie de mult alb și argintiu în garderobă sau în obiectele înconjurătoare.

Leii sunt vivaci și au bucurie de-a trăi, dar aceste elemente vor fi și mai accentuate dacă nativii aleg, potrivit horoscopului vestimentar, mult auriu sau portocaliu.

Fecioarele trebuie să își trezească spiritul de buni organizatori și supraviețuitori în orice situație, așa că nuanța potrivită este verdele deschis.

Balanța trebuie să-și reamintească în această toamnă că este bună la negocieri și medieri, așa că astrele recomandă culorile pastelate.

citește și: Semnificatia viselor. Ce îți transmite subconștientul când visezi aceste lucruri

Scorpionii sunt sfătuiți, potrivit horoscopului vestimentar, să poarte frecvent roșu, vișiniu sau negru, pentru a-și putea atrage energii pozitive, idei cât mai bune și o stare de bine.

Săgetătorii au nevoie de mult albastru închis și obiecte sau accesorii din cupru dacă vor să fie energici și spontani.

Capricornii s-au născut cu o gândire rațională, logică, extrem de organizată. În ajutorul nativilor pot fi folosite energiile date de culoarea gri.

Vărsătorii sunt vizionari, plini de imaginație și cu idei mărețe, așa că cea mai potrivită culoare este movul. Horoscopul vestimenar îndeamnă nativii să aibă mereu asupra lor o piatră de ametist, fie ca talisman, fie ca bijuterie.

Peștii sunt sensibilii zodiacului, așa că toamna aceasta trebuie să poarte indigo, albastru închis, argintiu sau mov închis dacă vor să aibă o stare generală de bine și mult noroc la tot pasul.

Recomandari