Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscopul zilei 15 ianuarie 2019! Zodiile care dau lovitura în plan financiar! Ele atrag banii precum un magnet!

 Balanțele se pot bucură de un succes neaşteptat, într-un proiect început în joacă, iar Berbecii sunt nevoiţi să scoată o sumă mare de bani din buzunare. 

Balanțele se pot bucură de un succes neaşteptat, într-un proiect început în joacă, iar Berbecii sunt nevoiţi să scoată o sumă mare de bani din buzunare.

CAPRICORNII țin să aibă ultimul cuvânt în fiecare discuție la serviciu, iar asta le poate atrage antipatia celor din jur.

VĂRSĂTORII dau dovadă la serviciu de multă determinare și curaj. Iau decizii foarte bune, iar astrele vor fi alături de ei mult timp de acum.

Prima parte a zilei îi găsește pe nativii PEȘTI făcând calcule peste calcule. Achiziționarea unui bun aproape că i-a lăsat cu contul gol.

Horoscop Luna Sângerie, 21 ianuarie. Ce schimbări majore au zodiile

O zi cu cheltuieli fără măsură pentru BERBECI. Sunt nevoiți să scoată mulți bani din buzunare, pentru că e vorba de situațîi care trebuie rezolvate numaidecât.

Mare atenție la punctualitate la întâlnirile de astăzi, dragi TAURI. Aveți șansa de a lega o colaborare fructuoasă și trebuie să vă prezentați fără cusur.

Dacă în plan sentimental nu au prea mare noroc, iată că în carieră le merge ca pe roate GEMENILOR. Au șansa unei promovări și a unei măriri substanțiale de salariu.

Este ziua perfectă pentru asumarea unor riscuri în ce privește carieră pentru RACI. Dacă v-ați temut să faceți un pas important până acum, astăzi aveți astrele de partea voastră.

Zodia care suferă cel mai mult în 2019. E cea mai afectată zodie din horoscop 2019

O mică ceartă cu un coleg de muncă sau cu un partener de afaceri le va nărui planurile LEILOR. Este posibil chiar să abandoneze un proiect, din cauza neînțelegerilor.

Nativii FECIOARĂ se axează astăzi pe sarcinile de la serviciu parcă mai mult că niciodată. Iar eforturile lor nu vor rămâne nerăsplătite, spun astrele.

Un proiect început în joacă le va aduce un succes nebănuit BALANȚELOR. Reușita vine la pachet și cu un câștig în bani.

Dragi SCORPIONI, nu este cazul să luați asupra voastră un eșec la locul de muncă. O nereușită poate fi și o lecție, așa că aveți mai multă atenție cu cine colaborați data viitoare.

SĂGETĂTORII întră într-o perioada bună din punct de vedere profesional. Astrele îi sftuiesc să fie doar puțin mai organizați, iar succesul va veni fără îndoială.

Recomandari