Horoscop Luna Sângerie, 21 ianuarie. Ce schimbări majore au zodiile

Horoscop Luna Sângerie, 21 ianuarie 2019. Eclipsă Totală de Lună se va produce în noaptea de 20 înspre 21 ianuarie, când Luna va intra complet în umbra Pământului. Iată prin ce schimbări majore trec zodiile în această zi și ce trebuie să știți.

horoscop luna sangerie 21 ianuarie 2019

Horoscop Luna Sângerie, 21 ianuarie 2019. Eclipsă Totală de Lună se va produce în noaptea de 20 înspre 21 ianuarie, când Luna va intra complet în umbra Pământului. Acest fenomen mai este numit și Luna Sâgerie. Iată prin ce schimbări majore trec zodiile în această zi și ce trebuie să știți.

Horoscop Luna Sângerie, 21 ianuarie 2019. Fenomenul astronomic

Pe 21 ianuarie vom avea Eclipsă Totală de Lună. Maximul se va produce la ora 7 și 12 minute dimineața, când Luna se află foarte aproape de orizontul nord-vest, cu aproape o oră înainte să răsară soarele. Fenomenul va putea fi observat pe jumătate, până în jurul orei 8.

Eclipsa începe la 04:36 când Luna intră în penumbra Pământului, însă vom putea observa schimbări pe discul acesteia, de când începe să intre în umbră, pe la ora 05:34. Atunci Luna se va afla înspre Vest.

Partea cea mai spectaculoasă este faza de eclipsă în totalitate, când Luna se află în umbră, discul aacesteia fiind mai întunecat decât de obicei. Faza de titalitate începe la 06:41 și are maximul la 07:1, terminându-se la ora 07:43. Pentru România, Luna apune în jurul orei 8, mai devreme în estul țării și mai târziu în Vest, dar se va vedea cum discul acesteia iese din umbra Pământului,

Horoscop Luna Sângerie și zodiile

Energiile puternuce se vor petrece cu sau fără voia noastră, de aceea nu trebuie să încercăm să mai deținem controlul. Trebuie să ne lăsăm conduși de val, să avem încredere în forța infinită a Destinului.

Trebuie să știți că Luna Plină din 21 ianuarie este numită și luna sângerie, fiind o combinație uimitoare între super luna plină ce va avea loc în semnul de foc al Leului, semn fierbinte, provocator și expresiv și misticimul eclipsei lunare.

Luna sângerie are puterea să intervină și să tarnsforme radical viețile noastre pentru a ne putea găsi sensul. Schimbările sunt bruște și nu neapărat în sprijinul nostru. Așa vom resimți inițial, însă timpul ne-ar putea contrazice.

Horoscop Luna Sângerie pentru Berbec

O perioadă de regăsire și redescoperire. Dați frâu liber copilului din voi, eliberați-vă din chingile impuse de alții sau chiar de voi. Vă veți pune în apliacre talente ascunse și veți deveni cea mai bună versiune a voastră.

Horoscop Luna Sângerie pentru Taur

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

Domeniul familial va cunoaște schimbări incredibile. Sunteți într-o comuniune perfectă cu partenerul de viață. Nimic din ceea ce este exterior vouă nu vă va perturba liniștea și armonia.

Horoscop Luna Sângerie pentru Gemeni

Gemenii deslușesc în sfârșit misterele vieții lor. Dați piept cu realitatea, fie ea cea mai cruntă. Adevărul vă va da o putere neștiută. Veți rezolva cazuri din viața voastră pe care le credeați de nepătruns.

Horoscop Luna Sângerie Rac

Racii se gândesc la bani, vor o strategie financiară mai bună, deoarece u cheltuit peste măsură în ultima perioadă. O vor obține, și chiar mai mult. Pot avea parte de cadouri financiare nesperate, moșteniri.

Horoscop Luna Sângerie Leu

Leii renunță la trecut, se reinventează și caută noi modalități de redefinire. Devin mai organizați, mai direcți și știu ce vor de la ei și de la cei din jur. Cuvântul cheie este - renunțare/redefinire.

Horoscop Luna Sângerie Fecioară

O perioadă interesantă pentru Fecioare. Au o intuiție extraordinară și fac cele mai bune alegeri.

Horoscop Luna Sângerie Balanță

Balanțele caută evoluție socială. Renunță la vechile preietenii păguboase și se alătură noilor cunoștințe care le va da bogăția spirituală după care tânjesc.

Horoscop Luna Sângerie Scorpion

Scorpionii capătă putere. La locul de muncă sunt apreciați și li se dau noi sarcini pe caare le vor duce la capăt cu succes. Câștiguri financiare.

Horoscop Luna Sângerie Săgetător

Săgetătorii își vor testa limitele, vor ieși din carapece și vor explora necunoscutul, fie că e vorba despre noi studii, noi orizponturi, noi iubiri.

Horoscop Luna Sângerie Capricorn

Capricornii se trezesc în fața unui nou început. Va fi copleșitor, dureros, poate, dar îi va ajuta să evolueze și să învețe.

Horoscop Luna Sângerie Vărsător

Vor pierde oameni, dar nu vă faceți griji! Dacă i-ați pierdut, nu erau pentru voi. De altfel, Nu regretați nimic din ceea ce veți pierde acum.

Horoscop Luna Sângerie Pești

Starea voastră generală mentală, fizică și spirituală se află într-o transformare majoră. Va veți da seamă că trebuie să aveți mai multă grijă de voi înșivă și că prioritățile voastre ar trebui controlate îndeaproape.

sursa: cespunastrele.ro

sursa foto: realitateaoltului.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri