Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscopul zilei 20 februarie 2021. Informațiile momentului pentru zodii

De pe 18 februarie am intrat în sezonul Peștilor și se anunță zile mai liniștite pentru toate zodiile. În sfârșit apele tulburi vor părea că se mai calmează.

Horoscopul zilei 20 februarie 2021

profimedia

Dacă pentru unii nativi weekend-ul e prilej de relaxare, pentru alții e momentul să mediteze la ce au făcut în timpul săptămânii, aflând cum vor fi relațiile lor cu cei apropiați.

Berbec

Spre sfârșit de săptămână răbdarea îți este pusă la încercare și vei vedea că nu ai răbdare nici măcar cu tine însăți, criticându-te constant. Fă un pas în urmă și încearcă să privești lucrurile cu calm. Va fi nevoie de liniște pentru a te concentra.

Taur

După o săptămână zbuciumată, ai mare grijă la cheltuielile pe care le faci. La capitolul finațe, lucrurile nu arată tocmai roz. De asemenea, vei încerca să dai tot ce poți să îți rezolvi unele task-uri de la birou pe care le-ai lăsat pe ultima sută de metrii.

Citește și: Ce nu iubesc bărbaţii la femei, cu Mihai Voropchievici: "Suspiciunile pot distruge o relaţie"

Gemeni

Astăzi este de preferat să eviți discuțiile în contradictoriu pentru a preveni o potențială ceartă. Vei avea mai mult timp pentru tine și, prin urmare, mai mult timp să reflectezi la comportamentul tău și poate chiar să meditezi.

Rac

Te vei focusa mai mult pe cariera ta, deși e weekend. Ești din ce în ce mai pasionat și pui suflet în munca ta. Cu toate acestea, nu uita că trebuie să te mai și odihnești. Toată presiunea din ultimele zile de la birou se vor resimți.

Leu

Luna care e sub semnul tău va aduce un strop de fericire. Proiectele pe care le pusesei pe pauză își vor relua acum cursul și vei pune la cale noi planuri de viitor.

Fecioară

Spre sfârșit de săptămână tre vei simți epuizată, iar starea ta emoțională te va copleși mai mult. E posibil chiar să experimentezi unele probleme de sănătate și e timpul să acorzi îți acorzi mai multă atenție. Nu lua nicio decizie importantă astăzi pentru că nu ești destul de focusată încât să te asiguri că e cea corectă.

Citește și: Horoscop. Zodiile care își vor găsi un nou partener în luna iubirii, februarie 2021. Ei sunt norocoșii peste care vine dragostea

Balanță

Vei petrece mai mult timp cu familia și chiar vei primi o sursă importantă de bani. Cu toate acestea, nu e cazul să investești acei bani. Gândește-te de două ori înainte să cumperi ceva de valoare. E posibil ca partenerul tău să îți facă o declarație de dragoste.

Scorpion

Erai îngrijorat pentru starea de sănătate a unui mebru al familiei, dar trebuie să știi că aceasta se va îmbunătăți. Luna e de partea ta astăzi, ajutându-te să pui în practică planurile pe care le aveai de mai mult timp pe pauză.

Săgetător

Ești norocoasă pentru că te vei bucura de o zi liniștită. Vei avea mai multă încredere în tine, iar eficiența ta la muncă va da roade, reușind să primești recunoașterea șefilor.

Capricorn

Rutina ta va fi dată peste cap și asta te va neliniști. Nu te vei simți deloc confortabil și vei respinge orice sfat primit din partea persoanelor apropiate. Încearcă să eviți discuțiile în contradictoriu.

Vărsător

Astăzi îți lipsește răbdarea cu desăvârșire. De asemenea îți va fi extrem de greu să te concentrezi pe lucrurile importante. Astrele nu te sfătuiesc să faci investiții importante astăzi.

Pești

La sfârșit de săptămână te vei bucura de prezența prietenilor și a familiei. Este posibil ca la capitolul financiar să observi o îmbunătățire pentru că vei primi o sumă de bani.

Recomandari